Sponsoreret af HelloFresh

Anne Sophia Hermansen katapulterede sig selv fra det private erhvervsliv direkte ind på Debatdanmarks store scene, da hun for 15 år siden stormede frem som debattør af samfundsemner af snart sagt enhver art. Med et velkalibreret, borgerligt kompas og en tilsyneladende uhæmmet lyst til at stikke hånden ind i alle de hvepsereder, hun kom forbi, kunne man få det indtryk, at hun nærmest trak vejret gennem konflikter. 

Hun er blevet mere rund med årene, påstår hun, og har ikke den samme krigeriske lyst til at diskutere alt med alle. Men hun vil heldigvis gerne tale med Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst, ’Arbejdstitels’ to værter, og det er der kommet et veloplagt og sprudlende program ud af. I dag er Anne Sophia Hermansen kulturkommentator på Weekendavisen, moderator og foredragsholder, og hun er stadig en kvinde med sine meningers mod og en hjerne, der kører hurtigere end de flestes.

Dagens afsnit handler blandt andet om at have fundet de perfekte, skræddersyede bukser, om grim arkitektur, om at blive kåret til Årets Republikaner, hvem hendes favorit-royale person er, om at få hadbeskeder i indbakken og om hvad man bruger 10 dage som sygdomsramt i en hotelseng i New York på. 

Der er selvfølgelig også tid til det faste format Overvurderet/Undervurderet, hvor lytterne igen har været gavmilde med bud til værterne og Anne Sophia Hermansen. I dag handler det blandt andet om at skænke et glas vin til nabobordet på restauranten af bare glæde over, hvor god den er, om at binde dobbeltknude på snørebåndene og om at læse en bog mens man går på gaden. 

Det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ med Anne Sophia Hermansen er ude på alle kanaler nu. Find det der, hvor du lytter til dine podcasts. 

Dette afsnit af ’Arbejdstitel’ er bragt i samarbejde med HelloFresh. Brug koden arbejdstitel23 til at få 1.199 kr. i rabat på dine fem næste måltidskasser.