Cheftræner i Lyngby Boldklub, David Nielsen, sad foran mikrofonen i det nyeste afsnit af Euromans podcast i selskab med chefredaktør/United-fan Kristoffer Zøllner, digital redaktør/Liverpool - og B.93-fan Emil Norsker og journalist/FCK-fan Benjamin Dane. 

De tre Euroman-folk interviewede David Nielsen om alt fra superliga-start over fankulturen i dansk og international fodbold til kedelige fodboldspillere og store personligheder.

Og så blev der også snakket om, hvordan man markerer sig som en god leder:

Kristoffer Zøllner: "For eksempel, hvis der kommer en træner ind, som gerne vil spille på en anden måde, end spillerne er vant til, så kommer der en ulmende uro, som gør at der bliver underpræsteret..."

David Nielsen: "Jo, men hvis du nu for eksempel går ind på din redaktion og siger: Nu ændrer vi fuldstændigt formatet på vores forside. Så sidder folk og kigger på dig og siger: Jamen, hvorfor skal vi ændre det, når det fungerer fint nok? Hvis du så ikke kan kommunikere tydeligt nok som leder, hvorfor du ændrer noget, så er du færdig allerede der. Så kommer folk til at sidde og arbejde med noget, som de ikke tror på."

Lyt til podcasten på iTunes her, husk at abonnér og giv gerne en rating, så podcasten kan komme ud til endnu flere lyttere. 

Lyt til podcasten på SoundCloud herunder, eller hvis du er Android-bruger på Pocket Casts her

Læs også det store interview med David Nielsen af Benjamin Dane i det nyeste nummer af Euroman, som er på gaden nu.