Fyret, hvad nu?
Foto: Martin Bubandt

Afsnit 4 af 'Lund & Løkke': Fyret, hvad nu?

I dette fjerde afsnit af ’Lund & Løkke handler det om frygten for at miste status og kunsten at hvile i sig selv. Over en middag på Dragsholm Slot kredser snakken om frygten for at være utilstrækkelig – særligt efter en fyring. Og om rollen i den nye Klovn-film, som Lars aldrig fik.

Fyret, hvad nu?
sound

Lyt med Euroman premium

Afsnit 4 af 'Lund & Løkke': Fyret, hvad nu?

Lyt til denne artikel med Euroman premium.
Klik her for at læse mere.

premium-logo

video

De har begge haft fremtrædende roller. I politik og i mediebilledet. Men de har også begge haft deres del modgang, og for Anders Lund Madsen fylder fyringen fra Radio 24syv ved kanalens lukning i efteråret stadig en del.

”Alle, der har prøvet at blive fyret, ved jo, at det er meget ubehageligt, for når man sætter streg under, så er det nogen, der siger: ’Vi har ikke brug for dig længere’. Jeg har ikke mere fundet mig selv, end jeg lever i kraft af, hvad andre mennesker synes om mig. Når nogen ikke synes om mig mere, nok til at sige: ’Jeg har ikke brug for dig længere,’ så er det et slag. Og det er lige meget, om man bliver fyret fra et svineslagteri, et statsministerium eller en radiostation, så skal man bygge sig selv op igen.”

Læs hele artiklen med Euroman Premium
Allerede medlem. Log ind her
Bliv medlem, og få fuld adgang til hele EUROMAN.dk for 49 kr./md
Læs mere om Euroman Premium Euroman Premium