Sponsoreret af Lexus

Hvordan er man god til at hænge ud? Er der nogle regler eller retningslinjer, der er gode at følge? Og hvad betyder det egentlig at være sammen uden egentlig at skulle udrette noget?

Det er det, det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ handler om: at hænge ud. De to værter Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné har for en dag fået stillet en bil og en chauffør til rådighed, og den mulighed udnytter de til at optage et afsnit af Arbejdstitel om at være sammen uden mål og med, men simpelthen bare gribe dagen og lade den tage dem hen, hvor den gør.

Det nærmer sig opskriften på den perfekte dag, hvor der undervejs bliver drukket kaffe, spist pizza og smagt på kage ad flere omgange. Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné besøger nogle af de steder og nabolag, der betyder noget for dem eller som har en historie, der har været med til at forme dem. Og så taler de om den udlængsel, man for en stund kan få stillet, når man tager på en gastronomisk rejse på et af byens mange spisesteder.

Undervejs og ikke kun i slutningen af programmet er der naturligvis også rig tid til det faste format Overvurderet/Undervurderet, hvor de trofaste og opfindsomme lyttere vanen tro har sendt bud ind, som de to værter dissekerer og placerer på O/U-aksen.

Det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ er ude på alle platforme nu. Lyt til det ovenfor eller der, hvor du normalt lytter til dine podcasts.

Dette afsnit af ’Arbejdstitel’ er bragt i samarbejde med Lexus i anledning af deres luksuriøse minibus Lexus LM 350h, som for første gang er på dansk grund. Bilen kan bedst beskrives som en krydsning af en luksusbil og en First Class-kabine ombord på et transkontinentalt fly og tjener som en perfekt kulisse til optagelsen af ’Arbejdstitel’.