PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Arbejdstitel

Foto: Frederik Lentz Andersen

Ny episode af Arbejdstitel: Om pauser (med Rasmus Bak)

Mens verden er på pause, kører Arbejdstitel videre. I denne uge med Rasmus Bak, der er medstifter af modevirksomheden Libertine-Libertine. Her diskutereres alt fra pauser til modebranchen og solomiddage i Paris. Og så debateres det om yoga er overvurderet eller undervurderet.

soundLyt til artiklen med Euroman
play

Klik her for at læse mere.

00:00 |

Hver eneste optagelse af Arbejdstitel er en højspændt udveksling af indsigt, holdninger og ideer om afsnittets emne. Og selvom de to værter kommer vidt omkring, er der som regel altid noget, de glemmer at få med på optagelsen. Det får de muligheden for her. 

Oliver:

De første par uger af pausen var et paradis for mig. Jeg spiste godt, læste bøger, gik lange ture og løb endnu længere. Langsomt, men sikkert, begyndte den facade at krakelere. Det føles ikke længere som en ferie at gå lange ture i formiddagssolen og spise sene frokoster efterfulgt af en middagslur. Det føles blot som en gentagelse af dagen forinden. Jeg er færdig med at være på pause. Eller, det ville jeg håbe, jeg var.

Pausen har haft den positive effekt, at jeg er begyndt at sætte pris på det, jeg har. Eller måske rettere … det jeg havde. Jeg talte lige på hænderne (en disciplin, jeg sjældent kaster mig ud i), at jeg sidste år var ude af landet ni gange. Og det er altså, ni storbyer. Jeg taler New York, Los Angeles, Atlanta, London, Paris osv. The Big League. Det var på det tidspunkt bare ‘endnu’ en tur. I dag ville jeg slå ihjel for at være tilbage i Barcelona anno 2019. Og jeg kan ikke specielt godt lide at være i Barcelona. 

Pausen vil forhåbentlig tvinge mig til at sætte mere pris på de goder, jeg for længst er begyndt at tage på givet. Bevares. Jeg har gang på gang fortalt mig selv, hvor privilegeret jeg var. Men jeg har ikke … mærket det. Det gør jeg nu. 

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her