’Arbejdstitel’ går ind i sin syvende sæson, og inden året for alvor sættes i gang, er det tid til at stoppe op og tale om, hvad 2023 egentlig skal bringe.

Derfor mødes Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné over en morgenmad på Sokkelund på Frederiksberg for at kaste alle idéer op i luften og blandt andet finde ud af, hvor programmet skal bæres hen, hvad der egentlig sker med den længeventede merchandise og om det er på tide, at ’Arbejdstitel’ går live.

De to værter skal også tale om noget af det, de holder allermest af: at rejse. For er der nogle rejsedestinationer – både udenlands og herhjemme –, der skal planlægges og sættes i kalenderen? Er tid til en tur til Skagen eller Odden? Trænger Aarhus til et genbesøg af ’Arbejdstitel’? Eller bliver 2023 året, hvor Kristoffer og Oliver endelig sætter deres fødder i Tokyo?

Det faste segment ’Overvurderet/Undervurderet’ fortsætter naturligvis også i den nye sæson, og denne gang står roomservice på hoteller, hårprodukter til mænd, Irma-posen, tørklæder og at tage slik med hjem fra udlandet til diskussion.

Lyt til det nye afsnit øverst i artiklen her eller der, hvor du ellers finder dine podcasts.