Hvornår har du sidst sendt et postkort? Hvornår var sidste gang, du tog alene i biografen på en hverdag? Og har du egentlig et godt forhold til din nabo?

Det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ handler om alle de ting, man burde gøre noget oftere. De to værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst taler om det liv, de lever, og så det liv, de gerne vil leve. Forskellen på de to ting er nemlig alt det, man burde gøre noget oftere. Den slags ting, som man nogle gange gør – eller som man ser andre gøre og bliver inspireret af – og som man gerne vil gøre noget mere af i sit eget liv.

Det er de små ting, der gør livet meget mere nuanceret. Der er noget schwung over at sende en flaske vin over til et selskab, man spotter ved et bord på en restaurant. Men det er noget, man gør alt for sjældent. Det er heller ikke ofte, at de to værter går ud i køkkenet på restauranter og siger tak for mad – men igen er det noget, de er enige om, man sagtens kan dyrke noget mere.

Det faste format Overvurderet/Undervurderet er naturligvis også med i afsnittet. Og i dag diskuterer de to værter blandt andet, om det er overvurderet eller undervurderet at drikke alkohol af en kaffekop, hvor på skalaen studenterhuen ligger og om det er overvurderet eller undervurderet at hjælpe en fremmed med at parallelparkere ved at dirigere bilen på plads.

Alt det og meget mere i det spritnye afsnit af ’Arbejdstitel’, der er ude på alle podcastplatforme nu.