Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Nyt afsnit af 'Arbejdstitel': Om at komme tilbage fra ferie

Foto: Nina Buth Olsen

Nyt afsnit af 'Arbejdstitel': Om at komme tilbage fra ferie

Sommeren er på sit højeste. Industriferien er slut og august måned står for døren med alt det gode, den bringer med sig. Og det vigtigste: Arbejdstitel er tilbage.

Efter en velfortjent sommerpause er det tid for Arbejdstitels to værter, Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst, til igen at stikke hovederne sammen. Årstiden spiller en ikke ubetydelig rolle, og der bliver både snakket overstået ferie, forestående ferieforlængende sindsstemning og selvfølgelig også endnu mere sommerferie, som Oliver endnu ikke har nået at afholde.

Oliver og Kristoffer taler i det nye afsnit Arbejdstitel om at holde fri, om at dyrke sommervaner og om at holde ferie forskudt. Der bliver også lagt planer for den kommende efterårssæson, der efter planen skal indeholde både udlandsrejser og endnu flere special guests.

Vanen tro kommer de to værter også omkring Arbejdstitels claim-to-fame-segment Overvurderet/Undervurderet, hvor Oliver i dag har ting med til Kristoffer. Der bliver blandt andet diskuteret mayonnaise, hjemmetræning, havredrik og friske blomster.

Lyt til det nye afsnit helt gratis øverst i artiklen her eller på alle podcastplatforme.