Et sted kan være mange ting: Det kan være et område i dit nabolag, et hotelværelse i en fremmed by, et godt bord på en restaurant eller et hjørne af din lejlighed, du holder særligt af. Det kan være en gade, du suser igennem. Det kan være et sted, du aldrig har besøgt, men som du forestiller dig, passer rigtig godt til din personlighed.

Dette afsnit af Arbejdstitel handler om steder: Hvilke steder i byen holder Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst særligt af? Hvilke steder drømmer de om at besøge? Skal man gå tilbage til gode steder, eller for evigt lade dem eksistere som minder? Og hvordan kan det gå til, at det værste og det bedste sted i København ligger med blot 40 meters afstand?

Det er noget af det, Arbejdstitel beskæftiger sig med i dette afsnit. Igen en højspændt diskussion af alt det, der gør det sjovt at være til.

De to værter kommer naturligvis også omkring det faste og højt skattede segment Overvurderet/Undervurderet, hvor lytterne igen har ramt indbakken med et utal af bud, som Kristoffer medbringer til bedømmelse hos Oliver.