Nyt afsnit af ’Watch Me’: Her finder du de bedste vintage-ure i Berlin scroll-down

Nyt afsnit af ’Watch Me’: Her finder du de bedste vintage-ure i Berlin

Brian Lykke og Anders Breinholt er taget på jagt efter gode vintage-ure i Tyskland, og i det nye afsnit af ’Watch Me’ rammer de Berlin. Fire forhandlere står på to-do-listen, og særligt én skiller sig ud fra mængden. Her bliver Anders Breinholt nemlig straks forelsket i et særligt ur fra hans fødeår.

Af Nina Buth Olsen
Foto: Santiago de la Vega
Podcast Euroman

Har du ikke lyttet til forrige afsnit af ‘Watch Me’, hvor Brian Lykke og Anders Breinholt drager afsted til Tyskland for at jagte vintage-ure, så vil vi anbefale dig at lytte til det her, inden du kaster dig over det næste afsnit.

Anders Breinholts sorte Audi GT har ramt den tyske hovedstad, og sammen med ur-redaktør og vært Brian Lykke kan jagten efter et nyt vintage-ur til deres samlinger begynde.

Rammerne er klare: De må hver især ikke bruge mere end 25.000 kroner på et ur.

Fire forhandlere står på programmet, Watchmaster, Leopold & Co., Linckersdorff og Chronogermany Luxusuhrenhandel, og vi kan allerede nu godt afsløre, at besøgene hos de forskellige forhandlere ender i en blandet succes.

Et af stederne skiller sig dog markant ud: Leopold & Co., hvor urhandleren Leopold sammen med sin søn sælger alskens vintage-ure.

Her får Brian og Anders blandt andet et særligt godt øje til disse modeller:

Rolex Submariner ref. 5513
Gallet by Racine
Rolex Oysterdate Precision
Leopold og hans søn ejer vintage-urforhandleren Leopold & Co., som ligger på Meinekestraße 5 i Berlin.

Hør hvordan det går med urjagten i Berlin, og om Anders Breinholt og Brian Lykke får fundet det helt rigtige vintage-ur i det nyeste afsnit af ’Watch Me’, som du kan lytte til helt gratis øverst i artiklen her eller på alle podcastplatforme.

Watch Me

Brian Lykke er vært på podcasten ’Watch Me’, der kredser om ure og alt nørderiet bag. I første afsnit er gæsten komiker Thomas Warberg, og i det efterfølgende programmer kan du blandet andet høre Nicklas Bendtner, Mathias Zanka Jørgensen, Jonas Schmidt og Frederik CIlius dele deres bedste ur-historier og -erfaringer.

Lyt til 'Watch Me' helt gratis på alle podcastplatforme eller se med på YouTube og euroman.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Watch Me og Ure