Der er et nyt afsnit ’Arbejdstitel’ på gaden. Denne gang bliver et banalt, men ikke desto mindre meget væsentligt, emne taget under kærlig behandling: kunsten at få idéer. Både Kristoffer og Oliver får groft sagt deres løn for deres evne til at finde på idéer. Men hvordan gør man? Er det noget så simpelt som at cykle en ny rute på arbejde, der kan fremelske den næste gode idé? Og hvem skeler de to værter til, når der er lavvande i idébrønden?

Som sædvanlig vender Kristoffer og Oliver selvfølgelig også tilbage til det faste segment Overvurderet/Undervurderet, hvor lytterne med postkort og Instagram-DM’s har bombarderet de to værter med emner, de vil have deres besyv på.

Et af de emner, der tages op, stammer fra den trofaste lytter Karl. Han vil vide, om det er overvurderet eller undervurderet at få frisøren til at sætte ens hår efter endt klipning.

”Hold kæft, et godt spørgsmål,” konstaterer Kristoffer panderynkende, inden han lufter en problemstilling, hele Kongeriget Danmark kender til.

”Den første uge efter en klipning er jo aldrig god. Jeg blev klippet for lidt over en uge siden, og jeg synes først, mit hår er ved være rigtigt nu.”

”Det er forfærdeligt,” istemmer Oliver.

”Det, der sker, når jeg er blevet klippet, er jo, at min frisør lige sådan sætter det lidt og så spørger, om jeg skal have noget voks i. Det, der så typisk sker, er, at jeg siger: ’Nej tak, jeg skal alligevel bare hjem,’ og så roder jeg rundt i mit hår, så det ser ud, som jeg gerne vil have,” forsætter Kristoffer.

Men han mener nu alligevel, der kan være en idé i at give frisøren frit spil:

”Når det så er sagt, er der jo noget interessant i at være til frisør, for der er man jo en sjælden gang i hænderne på en fagperson, der rent faktisk bør være bedre end dig til at arbejde med hår. De kan se noget i dit hår, du ikke nødvendigvis selv kan se, så man bør måske overgive sig de få gange om året, man går til frisør. Det er alligevel også kun en relativt kort periode, det skal være sat: Det sidder kun sådan til næste dag, eller til man går i bad igen.”

Derfor bliver Kristoffers konklusion, at det er undervurderet at få frisøren til at sætte ens hår. Man burde gøre det noget mere.

”Og så skal man sige, at det godt kan være at det ikke er sådan, man selv ville have sat det, men det er en fagpersons vurdering af, ’at sådan her ser du altså bedst ud, Kristoffer,’” forsætter han.

”Men så lægger du virkelig også meget ansvar over hos dem,” indvender Oliver.

”Det gør jeg, men det er jo også en, der ikke laver andet. Det er en fagperson.”

”Jeg støtter din rejse 100 procent.”

Du kan lytte til hele det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ i artiklen her eller der, hvor du normalt lytter til dine podcasts.