Podcastanbefaliner
Foto: Getty Images og PR

Tre podcasts, du skal høre i november

Vi guider dig til, hvad du skal lytte til om morgenen, i sengen eller på de lange, mørke cykelture.

IMG_0817.jpg

Yndlingsmordet

Elsker du detaljerne og uhyggen ved et godt gammeldags, brutalt mord? Og er du træt af de evindelige podcasts, hvor en jeg-fortællende journalist skal lege kriminolog og optrevle et mysterium? Så er ’My Favorite Murder’ noget for dig.

Georgia Hardstark og Karen Kilgariff gennemgår hver uge et yndlingsmord krydret med upassende associationer og latterudbrud. Det er skræmmende og vanvittigt underholdende, når de vender den ene bestialitet efter den anden. Det burde ikke være tilladt at være så upassende, men det er bare så godt.

hverdagsmysteier.jpg

Hverdagsmysterier

Vi undrer os over mange ting i hverdagen. Hvad blev der af panfløjtespilleren ved Storkespringvandet? Hvem er kjole-Ole fra Viborg i virkeligheden? Det kan være svært at google sig til alle svar, men det er her, podcasten ’The Mystery Show’ med vært Starlee Kines kommer ind i billedet. Hun forsøger ihærdigt at opklare hverdagsmysterier, såsom hvad Jake Gyllenhaals virkelige højde er, eller gåden om en videobutik, der den ene dag eksisterede og var pist forsvundet den næste.

you must.jpgHistorier fra Hollywood

’You Must Remember This’ er en fortællende podcast om mindre og næsten glemte historier fra Hollywoods spæde år i 1900-tallet. Historierne tager udgangspunkt i intriger, sladder og personlige beretninger om producere og højt profilerede skuespillere.

Et afsnit handler for eksempel om et fordækt mord på en båd, hvor blandt andre Charlie Chaplin var ombord. Et andet afsnit handler om manden bag Hollywoods selvcensur Will Hays. Små, veldokumenterede anekdoter fra et for længst glemt Hollywood.