Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Umut Sakarya: “Når jeg tænker på døden, tænker jeg på alle de ord, man ikke fik sagt”

Foto: BilledID: 20181030-142425-1 Restriktioner: Headline: Umut Sakarya Description: Kokken Umut Sakarya, der er født i Tyrkiet, har haft stor succes med at servere stegt flæsk og brun sovs på Guldkroen. Nu nu åbner han derudover Guldgrillen i indre København. Fotograferet i 100 liter mayonnaise og fem liter brun kulør. Byline: Andreas Haubjerg/Ritzau Scanpix

Umut Sakarya: “Når jeg tænker på døden, tænker jeg på alle de ord, man ikke fik sagt”

Den tyrkiske kok Umut Sakarya blev for alvor landskendt sidste år, da han på nationalt tv både boltrede sig i et badekar med brun sovs og deltog i ‘Vild med Dans’. Det var forkærligheden for stegt flæsk, der bragte ham på tv, og det er også den, han gerne vil huskes for, når han dør. Nyt afsnit af podcasten ‘Jeg er lige død’ er ude i dag.

soundLyt til artiklen med Euroman
play

Klik her for at læse mere.

00:00 |

Selvom kokken Umut Sakarya er født i Tyrkiet, lever han i dag af at servere noget af det mest danske, man kan komme i nærheden af - nemlig stegt flæsk. Han elsker svinekød og har gjort det til en af sit livs missioner at få hele Danmark til at gøre det samme.

Det fortæller kok og indehaver af restauranterne ‘Guldkroen’, ‘Guld to Go’ og ‘Guld Kebab’, Umut Sakarya, i det nye afsnit af podcasten ’Jeg er lige død’ med Daniel Hoff.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her