Lapland Hotels SnowVillage
Foto: Lapland Hotels SnowVillage

Lapland Hotels SnowVillage

Nu kan du overnatte på et Game of Thrones-hotel

Hotellet er formet af is og sne, og du kan både køre med slædehunde og sidde på Jerntronen.

Nu kan fans af ‘Game of Thrones’ komme på den ultimative drømmerejse. I Finland er der nemlig netop åbnet et hotel, der er blevet udarbejdet i samarbejde med HBO - og det er designet som én stor hyldest til den populære serie.

Hotellet ligger nærmere præcist i Lapland og er udformet af 20 millioner kilo sne og 350.000 kilo is. De omtrent 30 værelser bliver holdt på 5 graders varme, og overalt på is-hotellet kan man finde temaer og karakterer, der relaterer sig til serien - eksempelvis en stor udskæring af en White Walker og en drage-formet is-rutsjebane. På hotellet kan man også finde en replika af Jerntronen og Braavos Hall of Faces.

Foto: Lapland Hotels SnowVillage

Foruden at gå på opdagelse på hotellet, har man som gæst også mulighed for at tage på slædehunde- og rensdyr-ture, køre på snescootere, stå på ski og deltage i isskulptur-lektioner.

Foto: Lapland Hotel SnowVillage

‘Game of Thrones’-hotellet vil kun være åbent indtil 8. april i år, og entrébiletter koster omtrent 112 kroner. Prisen for en overnatning på et af værelserne starter på 1.600 kroner.

Du kan se flere billeder fra hotellet på Instagram herunder: