Berlin: Muligvis Europas mest spændende by. En by, der har set op til flere riger stile mod verdensherredømme og falde samme med ét. En by, der er rig på gallerier, subkulturer, musik, dans, og hvor hver en gade er en roman for sig.

Men nu ser det ud til, at den tyske hovedstad bliver invaderet af unge mænd med kælenavne som Andy og Razze i en basketballtrøje- og stråfedora-klædt jagt på pizzaslices og joints.

De berlinske socialdemokrater har nemlig fået gennemtrumfet et forslag om forsøg med kontrolleret, lovlig hash. Allerede på nuværende tidspunkt er det fuldt ud lovligt at have 14 gram hash i lommen eller piben, hvorfor det næste logiske skridt, ifølge lokale adspurgte i Deutsche Welle, er en fuld legalisering.

Ifølge rejseguidehjemmesiden wegethigh.org er kvaliteten på hash i Berlin under al kritik, hvis man som besøgende ikke kender de rette forhandlere. Marijuanatravels.com anbefaler sine brugere at besøge enten Volkspark Hasenheide eller Görlitzer Park, hvis man egentligt bare kom for at arbejde på sin næste dancehall single eller tage nogle fede selfies til Tinder. 

LÆS OGSÅ: Kvindelig pornostjerne deler ud af hemmelighederne fra sit arbejde

LÆS OGSÅ: Årets ultimative julegaveønske for alle Star Wars-fans: R2D2 og Darth Vader-brusehovedet er landet

LÆS OGSÅ: NY video med Fjeder fra Turbomodul: ”Det er J-dag. Og hvis der er noget, damer kan l’, så er det hvis du kan drikke rigtig mange bajere”