Han bliver kaldt Chefen.

Ikke Findsen, ikke Lars, men Chefen. Det er ikke noget, Lars Findsen selv har fundet på, men selv hans næstkommanderende kunne ikke drømme om at bruge hans fornavn, når han taler med ham. Han siger chef. Det er næsten lige så hemmelighedsfuldt, som når spionchefen i James Bond-filmene heller ikke har et egentligt navn. Han – eller hun – hedder bare M. Lars Findsen er Danmarks svar på M.

Det er da også kun ganske få, der overhovedet ville kunne sætte navn på ham, selvom han er topchef i en af Danmarks livsvigtige institutioner. Det er der en grund til. For Lars Findsen er chef for en af de historisk set hemmeligste og mest lukkede verdener i landet.

I den verden skilter man ikke med, hvem man er. Man er diskret og fortæller ikke nødvendigvis om, hvor man arbejder, hvad man arbejder med, eller hvor man bor. Her er det en dyd at holde lav profil og være lidt på afstand af offentlighedens søgelys.

Det gælder også Lars Findsen. Der er ikke megen offentligt tilgængelig information om ham. Nogle jævnlige, årlige interviews om udenlandske trusler mod Danmark beskrevet i overordnede, generelle måske ligefrem lidt tågede vendinger. På Wikipidea er der ganske få linjers nøgtern tekst om hans uddannelse og karriere, og på Facebook finder man blot et billede af en mand med mørke solbriller. Han har fotograferet sig selv på toppen af et bjerg et eller andet sted i verden og brugt det som sit profilbillede. Men ellers er Facebook-siden tom og uden indhold.