Mine penge

Mine penge med aktieinvestor Jesper Lund: "Der er ingen særlig grund til at sprede sin risiko på andet end danske aktier"

Hvert år fra september til maj skifter aktieinvestor Jesper Lund vinterkulden ud med subtropiske Ho Chi Minh City i Vietnam. Aktieafkastene bruger han på tyske sportsvogne og dyre cigarer.

Har du nogle dyre vaner?

”Jeg bruger forholdsvis mange penge på at leje tyske sportsvogne. I sommer fløj jeg ned og drønede rundt på Audis racerbane ved München i en Audi R8V10 Plus. Den er helt vanvittig, og det er spændende at køre mellem keglerne på en bane, der svarer til Jyllandsringen. Det kostede 4.000 kroner at leje bilen for en dag, og så kom fly og hotel oveni.”

Hvordan kører du privat?

”Hver sommer, når jeg er i Danmark, lejer jeg en Porsche, en Boxter eller 911’eren, og det koster noget. Det er for køreglædens skyld, for det er så enormt fedt at cruise i sådan nogle biler. Der findes ikke federe køreegenskaber end i en Porsche. Her i Saigon (Ho Chi Minh City, red.) synes jeg, trafikken er for vanvittig, så her lejer jeg en bil med chauffør, hvis jeg skal på en længere tur. Hvis jeg skal noget inde i byen, tager jeg taxa.”

Hvorfor bor du i Ho Chi Minh City?

Læs hele artiklen med Euroman Premium
Allerede medlem. Log ind her
Bliv medlem, og få fuld adgang til hele EUROMAN.dk for 49 kr./md
Læs mere om Euroman Premium Euroman Premium