Angél Di María-hus er blevet sat til salg for omkring 42 millioner kroner.

Huset er blevet sat på markedet et par uger efter, at angriberen, der af nogle blev vurderet som et dårligt køb for Manchester United ved sæsonstarten, og hans familie havde indbrud i huset.

De var selv hjemme, mens tyvene brød ind. Ingen kom noget til, fordi tyvene i forsøget på at smadre en dør til gårdhaven aktiverede en tyverialarm. Men nu er Angél Di Marías kone, Jorgelina, så angst for en gentagelse af forbrydelsen, at hun nægter at blive boende i huset, som de lejer af ejendomsmægler, og som ligger i grevskabet Cheshire uden for Manchester. 

Det er populært for professionelle fodboldspillere at købe et dyrt hus i Cheshire, og det betyder samtidig, at området har tyvebandernes bevågenhed.

Tidligere har blandt andet Stoke-angriberen Peter Crouch haft indbrud i to ejendomme, han ejede i Cheshire. Og både Everton-forsvareren Phil Jagielka og Bolton-angriberen Emile Heskey har oplevet at blive truet med kniv, mens tyvebander røvede deres hjem.

LÆS OGSÅ: 90'ernes fodboldstjerner - hvor er de nu?

For tiden har Di Maria-familien skiftet deres svulstige palæ ud med en hotelsuite. Nogle mener, at indbruddet har haft betydning for den argentinske wings form på det seneste.

”Hvis man leder efter en forklaring på Angel Di Marias nylige nedgang, kan man ikke se bort fra indbruddet i hans hus i januar. Di Marias form var allerede på vej ned, men ikke så faretruende som i de seneste uger. Han blev ikke skiftet ud i pausen inden det her,” skriver Daily Mails skribent Martin Samuel.

Men det er ikke kun argentineren, der har problemer med spillet, men hele Manchester Uniteds hold. Mesterskabet er uden for rækkevidde, og i går røg holdet ud af FA Cup-turneringen efter et nederlag til Arsenal.

Rygter har verseret om, at Di Maria skulle planlægge en flugt fra Manchester, og Paris SG er blevet nævnt som muligt mål for ruten.


LÆS OGSÅ: De smukkeste fodboldkærester på Instagram

LÆS OGSÅ: Lord Bendtner i identitetskrise: Jeg forstår ikke mit tilnavn

LÆS OGSÅ: De seks mest typiske fejl i fitnesscenteret