Vi har savnet dem helt ufatteligt – fansene på lægterne. Og deres betydning har sommerens EM-slutrunde kun bekræftet. Aldrig har Parken lydt højere og smukkere end kampene mod Belgien og Rusland, og når de danske spillere alle sammen siger, at det har båret dem og løftet deres spil, så passer det utvivlsomt.

I det hele taget har EM været fyldt af geniale fodboldtilhængere. Derfor er denne EM-posten dedikeret til fansene og én stor hyldest.

Vi starter med en dansk roligan i Parken under EM, som er gået hen og blevet verdensberømt. Det kan man jo godt forstå, når man ser videoen og hans bedrift med at balancere på næsten ingen plads med et kæmpe tårn af fadøl. Der er endda fundet plads til en fransk hotdog imellem. Han går lige i den nationale stolthed.

Videoen er et viralt hit og bare denne deling på Twitter er blevet set knap 800.000 gange i skrivende stund. Vi er især vilde med ham sidemakkeren til sidst, som giver et anerkendende klap; 'Stærkt gået!'

Apropos øl i Parken. Det internationale medie 101 Great Goals kalder dette skud fra Danmarks 4-1-sejr over Rusland for kunst og lige til at blive udstillet på et galleri. Vi kunne ikke være mere enige:

Englands landshold har skuffet trods sit avancement, men det har ham her bestemt ikke. 'Slutrundens højdepunkt indtil videre,' som SPORTbible-skribent Jack Kenmare skriver:

Dette spark af en frustreret skotsk fan glemmer man heller ikke sådan lige. Sikke en coolness til slut:

Hvem nænner at fortælle denne nordmakedonske fan, at trommeskindet er sprukket?

Ingen laver sådan en ond prank som disse hollandske fans, når Danmark spiller mod Wales på lørdag. Er vi enige om det? Dem nede i gården er 20-30 sekunder bagud i tv-billederne end dem oppe i lejligheden:

Vi slutter af med ugens bedste video på internettet. AC, Andreas Kraul og Céline Dion i skøn forening: