Han har scoret 25 mål i sin seneste sæson, og han føler, at han er i den form, der kan bringe ham og hans hold hele vejen til em-pokalen i turneringen begynder på fredag.

”Jeg vil være ham. Jeg vil være den fyr, der scorer målene,” siger Romelu Lukaku, der ifølge en ny video lavet af Nike hviler rigtig godt i sig selv.

Men selvom han har lykkedes rigtig godt med den intention det sidste år - i 2016 blev han den Everton-spiller i Premier League-æraen, der har scoret flest ligamål i en enkelt sæson - hviler Lukaku ikke på laurbærrene.

Derimod bruger den 23-årige stjerne rigtig meget tid på at træne og holde sin krop og sit talent ved lige. Han ved nemlig, at det er det, der skal til, hvis man skal gøre sig forhåbning om at forblive blandt de allerbedste. Den ydmyghed har hans modgang i den tidlige seniorkarriere lært ham.

Den belgiske angriber kom til Chelsea som 18-årig for at ende på bænken og nåede aldrig at nette, inden han blev udlejet, først til West Bromwich Albion og siden til sin nuværende arbejdsgiver Everton.

”Jeg havde altid været vant til at vinde, lige siden jeg var barn, men virkeligheden ramte mig lige i ansigtet, da jeg kom til mit drømmehold uden at få en chance for at spille,” siger Lukaku.

Han vendte nederlaget indad og trænede endnu mere målrettet.

”Jeg ville virkelig vise dem, at jeg fortjente at spille.”
Her kan du tage en tur i træningsrummet med Evertons og Belgiens stærke forward, der kan mærke ånden i nakken fra andre talenter.

”Hvis der er tre spillere, der kæmper om din plads, så skal du gøre dig umage for at være ham. Den fyr, der scorer målene.”

LÆS OGSÅ: "Det var en ret rodet affære at skrive EM-sangen. Peter Schmeichel ville nemlig gerne være med som tekstforfatter"

LÆS OGSÅ: Chelseas sidste Adidas-trøje og 10 andre spilledragter til den nye sæson