Nicklas Bendtner tog røven på sine kritikere og gav sine trofaste fans en sjælden mulighed for at triumfere, da han blev matchvinder for Wolfsburg i lørdagens Super Cup.

En perfekt førstegangsberøring og et dundrende straffespark førte til to sikre kasser mod et af verdens bedste klubhold med en af verdens bedste målmænd.
 
Men hvor fandt den udskældte angriber selvtilliden?

LÆS OGSÅ: 11 fodboldspillere vi gerne vil på ferie med

Vi gætter på, at det må have noget at gøre med, at han har tilbragt en behagelig ferie, og derfor er vi gået tilbage i hans Instagram-arkiv for at se, hvordan han egentlig har fordrevet tiden.

Det viser sig, at han, fornuftigt nok, har fravalgt det danske vejrlig til fordel for solen på henholdsvis den amerikanske øst- og vestkyst.Bendtner lagde ud med at holde hof i Florida. Som nogle af hans Instagram-støtter vittigt bemærkede, var der ingen grund til, at Herren selv, der jo kan gå på vandet, forsøgte sig med en svømmetur. 

Even on holiday i cant put The Ball down. Cant wait to get back. #wolfsburg @vfl.wolfsburg #holiday #friends

En video slået op af Nicklas Bendtner (@bendtner3) den 21. Jun 2015 kl. 9:55 PDT


Så Lord'en holdt sig på land og lavede en opdatering med klar pleaser-adresse til ledelsen i Wolfsburg:

"Selv på ferien, kan jeg ikke lade bolden være. Kan ikke vente på at komme tilbage."Indimellem, ellers ville det jo ikke være en rigtig Bendtnersk ferierejse, blev der dog også tid til at gå til fest. Her med DJ Irie, arrangøren af festen Irie Weekend, hvis overskud går til unge med problemer i Miami-området.Mere fest. Herren med sine disciple.

 
Men de kom også lidt ud i den utæmmede natur, hvor Bendtner påstod at have fanget en alligator med egne bare næver. Hvis han havde læst euroman.dk's guide til solbriller, ville han have vidst, at så små briller ikke passer så godt til så bredt et ansigt.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du den perfekte solbrille

 

Og så fortsatte ferien i Californien, denne gang i mindre, men ikke mindre celebert selskab. Vi ved ikke, hvorfor han kalder sin kæreste for en julenisse, men gætter på, at det er så enkelt som, at det lyder lidt som hendes fornavn. Smukke unge mennesker på det legendariske Hollywoodstjerne-hotel Chateau Marmont.


 
Måske begyndte angrtiberen alligevel at tænke på kiloene og den kommende sæson. Og på Wolfsburg-ledelsen. Endnu et post, der skal vise korpsånd, men også demonstrerer, hvor mange stavefejl, man kan snige ind i en forholdsvis kort sætning.

Road Trip to Malibu #nobu

En video slået op af Nicklas Bendtner (@bendtner3) den 2. Jul 2015 kl. 4:19 PDT


Vind i håret og kærlighedssange på anlægget. Bendtner og hans elskede på romantisk køretur til Malibu.Vi ved det, Bendtner kan ikke holde fingrene fra smart tøj. Det har de nogle gange svært ved at forstå i provinsielle Wolfsburg. Men i LA måtte han naturligvis forbi sneakertemplet Flight Club, hvor han fik købt sig et par Jordans - eller syv. 

LÆS OGSÅ: Her er verdens 10 mest værdifulde sneakers lige nuHvorfor han kalder sig for Bond-skurk, står hen i det uvisse. Men flot er han.Højt humør og høj i hatten til den sidste frokost med hustruen, inden turen gik tilbage til det overskyede Europa.  Så var ferien slut. Bendtner markerede det med en post, der blev mere profetisk, end han nok havde turdet håbe på. 

Vi ønsker ham velkommen tilbage. På arbejde og på måltavlen.

LÆS OGSÅ: De 11 bedst klædte sportsstjerner i verden

LÆS OGSÅ: Mathias Zanka: Når du begynder at spille professionelt stopper fodbold med at være sjovt

LÆS OGSÅ: Beats hjælper Schweinsteiger med at bede om tilgivelse over for fansene