København

TV 2 har deres studie på Islands Brygge gennem hele EM. Her er der plads til 8.500 gæster, som kan opsøge den næste fodboldfest, uanset om Danmark spiller eller ej. Lur os, om ikke der særligt bliver rift om pladserne, når det danske hold går på banen. 

Mindre steder

Den brune bodega Lumskebuksen på ydre Østerbro har for vane at samle en solid flok fodboldfans på en lille høj foran den upolerede facade ved sommerslutrunder. Den succes gentager de i år. Også på Café Runddelen på Nørrebro kan du se Danmarks kampe – og en række andre – på storskærm. 

Odense

Rammerne for en ægte fynsk folkefest ved et kommunalt støttet storskærmsarrangement kommer først op at stå ved en eventuel dansk kvartfinale. Storms Pakhus, som plejer at være det foretrukne samlingssted for fodboldfans, viser til gengæld alle gruppespilkampene.

Esbjerg

Gennem hele slutrunden omdanner Esbjerg Street Food deres gårdhave til det, som de selv kalder en fanzone. Sidste gang der var EM i fodbold, var netop madmarkedet her det bedste sted på hele vestkysten at blive smittet med fodboldfeber. Måske historien gentager sig?

Aarhus

Fra Herman Sallings Plads, bedre kendt som ’Havnepladsen’, sender DR Sporten deres EM-studier. På pladsen, som ligger mellem Dokk1 og Navitas, kan du overvære samtlige EM-kampe på en storskærm, der står ude på vandet. 

Mindre steder

Der er i Smilets by et væld af alternativer, når det kommer til EM på storskærm. Alene i Frederiksgade finder du sportsbarer som Waxies, Panenka og den irske gastropub Tir na nÓg.

Randers

Operaen i Randers viser Danmarks kampe på storskærm under åben himmel. Stedet er normalt en ganske almindelig café, der serverer nachos med kylling, kaffe latte og forskellige øl. Men i forbindelse med EM forvandles gårdhaven til randrusianernes største fodboldfest.

Aalborg

Streetfood-markedet i Danmarks fjerdestørste by inviterer igen i år på gademad, fadøl og selvfølgelig fodbold. Et godt tip: Kom i god tid, når ’AC’, Simon Kjær, Christian Eriksen og resten af de danske drenge går på banen.