Marcelo Bielsa
Landstræner for Argentina ved VM i Sydkorea og Japan i 2002
”Argentina kom til VM som favoritter, men endte med at blive slået ud i gruppespillet. I kampene vandrede han hvileløst frem og tilbage på sidelinjen og lignede en mand, hvor nerverne sad uden på tøjet. Det dårlige kropssprog irriterede mig, og han fik gået mange kilometer til ingen verdens nytte under den slutrunde.”

César Luis Menotti
Landstræner for Argentina ved VM i Spanien i 1982
”Han var kæderyger og havde konstant en smøg i munden ude på trænerbænken. Han røg op til tre pakker cigaretter uden filter i løbet af en kamp. Det var godt nok voldsomt. Menotti var langhåret og lidt af et stilikon, og så sad han bare helt machoagtigt og røg lige så mange smøger, som John Wayne gjorde i sine westernfilm.”

Joachim Löw
Landstræner for Tyskland ved VM i Brasilien i 2014
”Joachim Löw har de mest utrolige og uhygiejniske vaner. I 2014 pillede han næse for så at give hånd til Cristiano Ronaldo bagefter. Vi har vel alle sammen siddet i folkeskolen og pillet næse, men det er dæleme underligt, at han sidder der i sin stramme skjorte som træner for det tyske landshold og piller næse eller lugter sig under armene.”

José Camacho
Landstræner for Spanien ved VM i Sydkorea og Japan i 2002
”Det var utroligt varmt i Sydkorea og Japan, og han var en mand med temperament som Antonio Conte, så han blev kendt for sine lyseblå skjorter med de største svedplamager under armene, som nogensinde er set i verdenshistorien.”

Valeriy Lobanovsky
Landstræner for Sovjetunionen ved VM i Mexico i 1986
”Han var meget videnskabeligt anlagt. Der var ikke et træk i hans ansigt, når han sad ude på trænerbænken. Han sad bare som en statue. Selv da de tabte 4-3 til Belgien i ottendedelsfinalen, hvor Belgien fik et par mål, der lugtede fælt af offside, sad han bare med stenansigt.”

LÆS MERE: Beats by Dre laver stjernespækket reklame op til VM

LÆS MERE: Det nye kuld: 11 bud på årets unge VM-stjerne

LÆS MERE: Her kan du se fodboldlandsholdets kampe på storskærm