Klimaks i LeBron James' seneste Nike-reklame er den historiske bold-blokering, han lavede i kamp syv mod Andre Iguodala i NBA-finalen i 2016.

Efter at have jagtet Andre Iguodala over næsten en banelængde lykkedes det på imponerende vis LeBron at fraholde modstanderne fra at score i den tætte kamp. Ifølge LeBron selv er situationen en af de vigtigste i hans karriere.

I den 90 sekunder lange reklame for Nike speaker LeBron James, mens vi følger en række unge mennesker, der lever deres liv på basketbanen.

LÆS OGSÅ: Beats-reklame: LeBron James vender hjem

Reklamen har fået navnet "Come Out of Nowhere", der blandt andet er en reference til LeBron James' egen opvækst under fattige kår i Akron, Ohio, og til Cleveland Cavaliers comeback i finaleserien sidste år, hvor de var nede med 1-3 i kampe, men endte med at vinde samlet 4-3 - hvilket i øvrigt aldrig er sket før, hvorfor mesterskabet er blevet kaldt et 'out-of-nowhere'-mesterskab.

Reklamen, der er optaget i sort/hvid, slutter med billeder af virkelighedens LeBron James og ordene:

"You're not even supposed to be here. And yet, here you are."

Filmen blev vist på national TV i USA forleden som en del af denne sæsons NBA-sæson start. De forsvarende mestre fra Cleveland Cavaliers med LeBron i spidsen åbnede i øvirgt NBA-sæsonen med en sejr over New York Knicks 

Se hele reklamen her: