Hvis du nogensinde har tænkt, at du uden problemer kunne designe dit favoritholds spillertrøjer bedre end adidas, så har du nu en unik mulighed.

adidas har nemlig åbnet op for, at fans kan designe tredjetrøjen for nogle af verdens største klubber såsom Real Madrid, FC Bayern München, Manchester United, Juventus, AC Milan og Flamengo.

På appen 'Creator Studio' kan du lege med alverdens farvetyper og designs - kun fantasien sætter grænser for din kreativitet. Når du har færdigdesignet dit bud på en trøje, indgår den herefter som en del af den såkaldte 'battle mode', hvor andre fans får mulighed for at stemme på deres favoritter.

"Vi giver folk et tomt lærred og giver dem mulighed for at skabe noget spændende og unikt," siger Markus Baumann, adidas' general manager for fodbold, i en pressemeddelelse

I sidste ende er det dog et dommerpanel bestående af spillere fra de enkelte klubber, der bestemmer, hvilken tredjetrøje de selv skal spille med i sæsonen 17/18.

"Det er en fantastisk mulighed for fans fra hele verden til at sætte deres præg på deres favorit klub og for at blive en del af klubbens historie," siger Real Madrid-stjernen Gareth Bale i en pressemeddelelse. 

Så slip din indre kreatør løs og få en unik mulighed for at sætte dit præg på fodboldhistorien i din favoritklub lige her.