Nu kan du blive betalt for at føre en ukendt engelsk tredjedivisionsklub op gennem rækkerne og sensationelt vinde Champions League-titlen i år 2034 med et helt hold af egenudviklede talenter. Og fremover retfærdiggøre det uendelige antal timer foran computerskærmen over for kæresten med: "Jeg sidder jo og arbejder, skat."

I en jobannonce på deres hjemmeside søger SI Games, der har udviklet og udgivet Football Manager-serien i samarbejde med Sega siden 2004, nemlig dedikerede mandagstrænere til at teste og hjælpe med at forbedre det populære fodboldspil.

De udvalgte ansøgere skal blandt andet give skriftlig feedback, finde bugs i spillet, afprøve nye funktioner og hjælpe med kundesupport hos SI Games på fuld tid. Til gengæld vil de få løn for at spille den nyeste udgave af Football Manager fra ni til fem.

Af annoncen fremgår, at du forventes at have indgående kendskab til og erfaring med spillet, og derudover skal du blandt andet have et godt øje for detaljer, være en god kommunikator og kunne betjene en computer på et vist niveau. Arbejdet vil foregå i SI Games' hovedkvarter i Stratford i England.

Lyder det som noget for dig, skal du sende en ansøgning og dit CV til SI Games senest 2. juni.