På trods af en anelse besynderlig kobberstatue og et uheldigt reklamespot, ville det være løgn at sige, at det ikke går særlig godt for Cristiano Ronaldo for tiden.

Han har netop vundet Champions League og La Liga med holdet Real Madrid, og derudover er han en klar favorit til at blive kåret til årets bedste fodboldspiller ved Ballon d’Or i sensommeren 2017. 

Nu er han også blevet frontfiguren i det nyeste FIFA 18, hvor han i traileren udmanøvrerer alle sine modspillere, inden han hamrer bolden ind i målet ved frispark til sidst.

Aaron McHardy, der er senior producer af FIFA-serien fortæller også, at de har været ekstremt glade for samarbejdet med 'verdens bedste spiller':

“Vi har lært så meget af ham, og hvad der gør hans spillestil helt unik ved at arbejde sammen med ham,” siger McHardy. 

Data om blandt andet Ronaldos acceleration og skydeteknikker blev indsamlet under en træning i Madrid for at sikre, at FIFA 18 lever op til virkelighedens Ronaldo så godt som muligt, fremgår det af EA Sports hjemmeside.  

Se traileren herunder og glæd dig til at FIFA 18 kan købes i en Icon-, Ronaldo - eller Standard edition fra den 29. september 2017.