Vi søger konstant rundt, og en heldig gang i mellem rammer vi ind i noget nyt og brugbart. Her er 11 eksempler på det.

Calm.com
Trænger du til et øjebliks ro, kan du tage hovedtelefonerne på og få beroligende toner.Clickhole.com
Sider som Buzzfeed og Upworthy har fået stor succes på virale historier. Det gør denne side grin med på samme måde, som RokokoPosten gør det med nyheder.

Hotelwifitest.com
Der er utrolig irriterende at komme til et hotel med sløvt wi-fi. Denne side giver dig mulighed for at vælge overnatning efter nethastighed.

justdeleteme.com
Har du forgæves forsøgt at slette din konto og slippe ud af Skype, Amazon eller andre af nettets lange fangarme, er der her en hjælpsom exit-strategi.

Thenostalgiamachine.com
Tag et glas vin, og tast årstallet ind, hvor du peakede, og få alle de store hits fra dengang. 

agoodmovietowatch.com
Bladrer du gennem Netflix og er i tvivl om, hvorvidt en film er god, eller mangler du blot inspiration, er der hjælp at hente her.

Pornburger.me
Træt af den kedelige café-burger? Her er opskrifter og billeder af de vildeste burgere, der får dine tænder til at løbe i vand (og din mave til at vokse).Babb.telegraph.co.uk
Flere af de store mediehuse er begyndt på strategien fail fast, fail happy, hvilket betyder, at man sætter en masse små nye sites i verden og ser, hvem der flyder. Gør de ikke det inden for kort tid, bliver de aflivet. Et af de sportssites, der har gode overlevelsesmuligheder, er dette tungen-i-kinden-morsomme sportssite fra The Telegraph.

Wikiwand.com
Mange af os besøger Wikipedia flere gange om ugen, og det er stadig ganske brugbart. Men designet er fra 2001 og temmelig kedeligt. Hvis du går ind på denne side og henter programmet, vil nettets største opslagsværk se anderledes smukt og brugervenligt ud.

Downforeveryoneorjustme.com
Er du i tvivl om, hvorvidt en side er nede, eller det bare er din computer? Denne simple side vil afgøre det.

Theequaliser.com
Der er kommet flere sportssider, der udelukkende laver historier baseret på data. Dette er en af de bedre. UPDATE (Siden er desværre stoppet)

LÆS OGSÅ: Danskeres nye fest-app kan blive den næste store ting

LÆS OGSÅ: 15 apps-anbefalinger

LÆS OGSÅ: Nikolaj Sonne anbefaler 9 gode gadgets

Internet-trolde er narcissister, psykopater og sadister