The Last of Us Part II

(PS4)
De første anmeldere var behørigt begejstrede, men da folkets dom ramte nettet, styrtdykkede vurderingen fra 95 til 40 (Metacritic). Fortællingen og karakterudviklingen, der gjorde det første spil fremragende, er her reduceret til en sortsynet symbiose af banale hævnmotiver og forceret identitetspolitik. Set herfra er spillet en fuckfinger til forgængeren. Men sublim grafik og solidt (omend langtrukkent) gameplay må honoreres, så vi lander på en lunken middelkarakter til årets største spilskuffelse.
3/6 stjerner. PRI_155019864-640x360.jpg

West of Dead

(PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch)
Bang, du er død og strandet i skærsilden, der til forveksling ligner det vilde vesten. Her render du rundt i skumle labyrinter, som er fyldt med skatte, der skal indsamles, og fjender, der skal nedkæmpes. Den fandenivoldske tegneseriestil fænger, og lydsiden brillerer. Men grafikken er trist og farveløs, og kameraet kommer ofte i vejen for det i forvejen udfordrende gameplay. Mest for overbeviste fan af Roguelike-genren.
3/6 stjerner. SPIL - West of Dead.jpg

Assetto Corsa Competizione

(PC, PS4, Xbox One)
Smag lige på titlen. Dette er en simulation for feinschmeckere, som værdsætter den autentiske gengivelse af ræs i GT3-klassen. Andre vil savne grafisk glasur, ligesom sværhedsgraden kan virke intimiderende. Lyden, styringen og hele kørefysikken lover kørekræs for kendere. Men nok ikke så mange andre. For tekniske fejl florerer. Og således afrundes − med tre gange tre stjerner − en historisk sløj spilmåned.
3/6 stjerner.SPIL - Assetto Corsa Competizione.jpg