Sponsoreret af Garmin

Forestil dig, at dit ur kan spille musik, guide dig vej på din løbetur og betale for dine indkøb. Med de nye smartwatch-modeller fra Garmin kan det faktisk lade sig gøre.

Det anerkendte brand har i mange år været pioner inden for GPS-funktioner og trådløse enheder til folk med en aktiv livsstil. Nu præsenterer de en helt ny ur-kollektion; Garmin fēnix 5 Plus-serien.

Kollektionen består af tre modeller; fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus og fēnix 5X Plus. Urene har et robust og vandtæt design og er særligt egnede til atleter og eventyrere. Ud over funktioner som pulsmåler og lagring af træningsstatistikker, som Garmins andre ure også indeholder, har de tre nye modeller et hav af andre smarte funktioner.

Hør musik


Med Garmin fēnix 5 Plus-serien kan du lade telefonen blive hjemme og i stedet lytte til din yndlingsplayliste via dit ur. Du kan opbevare op til 500 sange på dit Garmin-ur, og når du har samlet dine favoritnumre, skal du blot parre uret med et par Bluetooth®-hovedtelefoner – så har du musik til din løbetur.

Find vej


De tre nye modeller indeholder både GPS og Galileo, hvilket gør det muligt at navigere i mere udfordrende omgivelser end med GPS alene. Desuden indeholder urene forudindlæste kortdata, så du kan finde den perfekte løbe- eller cykelrute. Når du indtaster din ønskede distance, foreslår uret nogle passende ruter, som du kan vælge imellem. Systemet er baseret på Trendline™ rutevejledning, hvilket betyder, at du foreslås de ruter, der er de mest populære og brugte blandt andre Garmin-brugere.

Betal for dine indkøb


En af de andre smarte funktioner i de nye ure er Garmin Pay – en kontaktløs betalingsløsning. Med Garmin Pay slipper du for at have kontanter og kreditkort med dig. I stedet kan du bruge dit ur til at betale, hvis du skal have en bid mad eller noget at drikke efter din løbetur. Nemt og lige ved hånden.

Annonce: Vind det nye Garmin fēnix 5 plus Smartwatch her 

Tjek dit iltniveau


Som det første af Garmins ure har fēnix 5X Plus en håndledsbaseret Pulse Ox-iltmætningssensor. Med sensoren kan man tjekke iltmætningsniveauet i blodet. Uret er derfor perfekt til folk, der klatrer eller vandrer i højderne, da de derved kan holde øje med, om kroppen har tilpasset sig den tyndere luft.

Få overblik over terrænet


Fēnix 5 Plus indeholder også en anden særlig funktion; nemlig ClimbPro. Funktionen er velegnet til folk, der cykler, klatrer eller vandrer i kuperede områder. Med ClimbPro får du nemlig et overblik over omgivelserne og stigningerne på din rute, så du kan forsøge at planlægge, hvordan du skal udnytte din energi for at klare det bakkede terræn bedst muligt.

Urene fra den nye Garmin fēnix 5 Plus-serie koster mellem 5.899 og 9.599 kroner og kan købes HER