Skånsom skønhed. Det er nøglen til Teslas store gennemslagskraft.
Og efter at deres hurtige og lydsvage biler har gjort miljøvenlighed sexet, pønser fabrikanten nu på at gentage kunststykket på et mere statisk område.

Tesla vil ind på markedet for energivenlige boliger og har netop opkøbt virksomheden Solar City, førende inden for udnyttelse af solenergi, for at kunne tilbyde husejere solcelletage.

Det lyder måske ikke særligt frækt, men takket være en særlig film, som solcellerne bliver overtrukket med, kommer tagene til at ligne almindelige tegltage på en prik.

Tesla har endda lanceret fire forskellige modeller, så køberen kan vælge mellem røde, grå, glatte og riflede tegl alt efter hvilken stil, han bedst kan lide.

 

Kun direkte oppefra vil man kunne se, at tagstenene er transparente, energiopsugende segmenter, mens det altså nede fra gadeplan vil ligne et godt gammeldags uteknologisk tag. Herunder er en model af forskellen på, hvordan de ser ud afhængig af perspektivet:

Og skulle det diskrete udseende ikke være salgsargument nok, så lovede Teslas direktør, Elon Musk, i går, at et Tesla-tag bliver billigere at anskaffe end et nyt konventionelt et af slagsen. Det skriver Electrek.

Vi krydser fingre for, at det sidste argument kan få ikke mindst amerikanske klimafornægtere til at købe det.

Tesla planlægger at sende to af de planlagte fire typer i handelen i løbet af 2017. Så hvis du allerede har bilen, men mangler taget, kan du holde dig opdateret om udviklingen og tilgængeligheden i Danmark her

LÆS OGSÅ: Nu fås Tesla med filter mod biologisk krigsførelse

LÆS OGSÅ: Se Tesla ræse mod et passagerfly 

LÆS OGSÅ: Google er ligeglad med dine topkarakterer, stræbertype