Der findes få situationer, som på et universelt plan bare grænseløst irriterende: Parkeringsbøder, at knalde lilletågen ind i dørkarmen med fuld speed og salgsassistenter i en hi-fi-butik, der helt åbenlyst ikke ved, hvad de snakker om.

Skal man ud og investere i stuens næste højtalere eller anlægget til hjemmebiografen, så er professionel vejledning og gode råd altafgørende. Men bliver man i den lokale hi-fi-butik mødt af en tømmermandsramt 17-årige gymnasieelev, som trækker hjælpeløst på skuldrene, når det bliver bare lille smule teknisk, kan man ligeså godt vende om og gå hjem.

Derfor er der også noget næsten nært befriende, når man bliver mødt af et personale, der ikke blot ved, hvad de snakker om, når de taler om god lyd - de brænder også helt ind i bas-kernen for den.

Det er lige netop lidenskabelige lydeksperter, du kan møde hos nedenstående syv hi-fi-forhandlere.

Rigtig Hi-Fi Siden Kassettebåndettapeconnection.jpgTape Connection er en af Danmarks ældste og førende specialbutikker for Hi-Fi og High-end lydudstyr til kræsne lyttere og kvalitetsbevidste musikelskere. 

Butikken ligger i Aarhus, hvor du kan opleve et stort sortiment i pladespillere, højttalere, forstærkere, hovedtelefoner og tilbehør. Personalet har årtiers brancheerfaring og personlig entusiasme for god lyd. Med et indgående produktkendskab kan de assistere med den helt rigtige løsning for dig - uanset prisklassen. 

Den gode service er dog ikke begrænset til butikken, og Tape Connection har ligeledes en velassorteret netbutik, som leverer i hele landet. Har du brug for hjælp eller vejledning, står de klar med assistance.

Dansk HiFi i absolut verdensklasse
audiophile_bil.jpgAudiophile.dk forhandler noget af det ypperste HiFi på internationalt plan. Ikke nok med det så er Audiophile.dks produkter faktisk dansk produceret. Det gælder alle dele af produktionen - lige fra tanke og design til det færdige produkt. The Gryphon Audio Designs startede i 1985 med Flemming E. Rasmussen ved roret og har siden gjort sig bemærket på HiFi-markedet i hele verden - kendt for at sætte standarden for Ultra High-End produkter. 

Raidho Acoustics startede for 16 år siden med håndlavede højttalere i den absolutte topklasse og høster den ene topanmeldelse efter den anden hos verdens mest anerkendte HiFi-anmeldere.

Store lydoplevelser hos AV-Connectionavconnection.jpgMed to fysiske butikker og populær webshop, er AV-Connection stærkt repræsenteret på Hi-Fi markedet. I snart 20 år har virksomheden været drevet af personer med brændende interesse for lyd og teknik og med et stort fokus på service samt kunderådgivning.

AV-Connection har kæmpe udvalg af elektronik samt tilbehør, og de forhandler markedets mere kendte brands til konkurrencedygtige priser. Udvalget strækker sig lige fra SONOS, BOSE og B&O Beoplay til det tungere Hi-Fi fra Klipsch, Piega, SA, Audiovector, Dynaudio, SVS, Emotiva, Yamaha, Hegel og Rega mfl. 

Det store udvalg understøttes af mange kundefordele, som Prismatch og BUY&TRY på mange af varerne. 

Buchardt Audio - Kompakte giganterbuchardt.jpgBuchardt Audio er en Dansk højttalerproducent med fokus på højtydende kompakte højttalere med et skandinavisk og stilrent design. 

Virksomheden har fokus på at tilbyde den højeste kvalitet til den bedst mulige pris. Dette opnås ved masseproduktion samt ved at springe både distributionsled og butiksled over. Kunder verden over køber højttalerne direkte fra Buchardt Audio med 30 dages risikofri prøvetid.

Højttaleren S400 har vundet enorm succes verden over i løbet af meget kort tid. Dette skyldes til dels dens utrolige evne til at gengive musikken, som var det en fysisk meget større højttaler, hvilket er opnået ved hjælp af passive bas-enheder på bagsiden.

Få biografens magi helt hjem i stuenbulow.jpgEt Home Theater i topklasse er mere end teknik, lyd, film og effekter. Det er hele den magiske oplevelse, der opstår i filmens, musikkens, sportens og gamingens univers i hjemmebiografens mørke.

Hos Bülow Steensen har man etableret et af Skandinaviens mest eksklusive showrooms med hjemmebiograf af højeste kaliber. Det er en stilren og nordisk designtradition. Og det er uden synlig teknik, så kun den rene rumoplevelse står tilbage. En topmoderne hjemmebiograf til hele familien, der kan mønstre en bedre lyd-og billedgengivelse end de kommercielle biografer med sit JBL Synthesis-system og cinemascope-skærm fra væg til væg. Hjemmebiograferne kan skræddersyes efter de individuelle ønsker til design og udstyr – det er kun fantasien, der sætter grænser, når man designer sin hjemmebiograf hos Bülow Steensen.

Bülow Steensens brands og produkter tæller bl.a. Mark Levinson-forstærkere, Revel-højtalere og virksomhedens egen, populære Bülow Stand – dansk producerede tv-standere i enkel, nordisk designstil.

Se mere på www.bulowsteensen.dk eller ring allerede nu på tlf. 86 21 66 18

Få musikerne ind i din dagligstuehighperformance.jpgHigh-Performance Audio i hjertet af København, tæt ved Nyhavn, vækker dine minder og skaber store følelser. Vi bringer musikerne hjem i din dagligstue med en realistisk lyd, som var du til koncert med dit favoritband eller orkester

Avantgarde Zero One er de ultimative moderne højttalere, og de spiller kæmpestort, dynamisk, klart og med en dyb bas, som stod du direkte foran scenen.

High-Performance Audio er garant for den bedste løsning til netop dig, med fokus på dit behov, med den bedste kvalitet og flotte løsninger.

Butikken ligger i Havnegade og har åbent tirsdag til fredag fra 11-19 samt lørdag fra 10-15.
Se mere på www.high-performance.dk eller ring allerede nu på tlf. 28 90 54 54

Kef LSX trådløs højttalersystem - uden kompromisser!radioactiv_bil.jpgKef LSX er fuldt trådløs - både fra kilden og mellem højttalerne. Højtalersystemet kan integreres med Spotify Connect, Tidal, Apple Music via AirPlay 2 (Airplay2 gør også multi-room mulig). Fuld adgang til musik på en netværksharddisk/pc. Bluetooth 4.2-tilslutning.

Dens to-box-formfaktor gør LSX perfekt til musikstreaming i høj opløsning og/eller tv via optisk tilslutning. Vægophæng, bord-og gulvstander kan tilkøbes.
Hurtig opsætning ved hjælp af KEFs Control App. Automatiske opdateringer fra nettet!

Kef LSX er designet af den berømte britiske designer, Michael Young og fås i en række farver: Gloss White, rød, grøn, blå og sort. LSX er pakket ind i luksusstof fra den innovative danske tekstilfabrikant: Kvadrat. Sæt-pris 8990,- Yderligere information: www.radioactiv.dk