HUAWEI MateBook X: Tag kontoret med på farten

HUAWEI MateBook X: Tag kontoret med på farten

Ultralet design, lang batterilevetid og en hel række af innovative features vi tidligere kun har haft glæde af i vores smartphones. Med HUAWEI’s nye Matebook X er det nemmere end måske nogensinde før at tage kontoret med på farten.

Shuffler du mellem arbejdspladsen, favoritcaféen og spisebordet derhjemme? I 2020 har vi arbejdet hjemme mere end nogensinde - og for mange er det en smal sag. I dag findes der nemlig teknologi, som er udviklet til at gøre hverdagen on the go nem. Ja, faktisk tiltalende.

Én af de helt store spillere på området er kinesiske HUAWEI. Teknologivirksomheden, der blev til et globalt førende smartphone-brand, kan nu også kalde sig rising star inden for notebooks, tablets, aktivitetstrackere, ure, høretelefoner og meget mere. Det er den nye, innovative Matebook X et godt eksempel på.

Smartphone møder PC

At HUAWEI satser på innovative løsninger, er ingen nyhed. Deres smartphones kendetegnes ved fremragende design, lang batterilevetid og hurtig brugeroverflade – og det er præcis samme filosofi, brandet har brugt til at skabe en notebook af sublim kvalitet.

Blandt andet er MateBook X verdens første bærbare computer med Infinite FullView Display. I designfasen har HUAWEI simpelthen droppet de traditionelle metalrammer, hvilket giver et forhold mellem skærm og kabinet på hele 90%. Skærmen har naturligvis også touchscreen-funktion i bedste smartphones-stil. To features, der sammen gør brugeroplevelsen ubesværet og arbejdsdagen foran skærmen mere behagelig.

Tekst-4.jpg

HUAWEI’s multi-screen collaboration-funktion gør det muligt at få din smartphoneskærm direkte op på computeren, så du kan styre begge enheder fra én enhed.


Matebook X tændes via en fingeraftrykslæser, der logger dig ind fra slukket tilstand til fuld adgang på knap to sekunder. Du behøver altså hverken at skrive adgangskode eller bruge ansigtsgenkendelse – og tiden, du normalt ville bruge på at lede efter en siddeplads tæt på en stikkontakt, kan du også spare væk. Batteriet holder en hel dag på én enkelt opladning.

Mobilt kontor – med stil

Også den visuelle stil er der lagt mange kræfter i. Det er tydeligt, at den nye notebook har arvet en god portion af den æstetiske DNA fra tidligere udgaver af MateBook-familien. Men denne gang har HUAWEI taget den lige ét skridt længere.

MateBook X har et nærmest papirtyndt design, der giver et let og cool udtryk, og samtidig gør den supernem at have med i tasken eller under armen, når du skal fra A til B. Er du den stilbevidste type, der går op i, at dit udstyr er både funktionelt i brug og lækkert at se på, vil du garanteret også blive begejstret over farvevalget. Den ultralette notebook kommer i både en skarp Silver Frost og en dyb Forest Green, der begge skiller sig ud fra de neutrale sorte eller hvide nuancer, bærbare computere ofte fås i.

Tekst-3.jpg

Med en vægt på blot 1 kg, og en bredde på 13,6mm når den er lukket, er MateBook X den letteste og tyndeste HUAWEI-computer til dato.


Sidst men ikke mindst har HUAWEI også tænkt velvære ind i ligningen. Matebook X kommer med indbygget øjenkomforttilstand, der bortfiltrerer skadeligt blåt lys og justerer hvidbalancen i farvetonen på din skærm, så belastningen af øjnene mindskes. En genial feature for de af os der har et job, hvor vi sidder foran computeren flere timer ad gangen.

Med andre ord: Med den nye Matebook X åbner HUAWEI op for tredje generation af mobilkontoret – med alle de features du skal bruge for, at hverdagen på farten glider let.

Læs mere om HUAWEI Matebook X her.