Med Galaxy Tab S4 insisterer Samsung på tablettens berettigelse

Med Galaxy Tab S4 insisterer Samsung på tablettens berettigelse

Samsungs Galaxy Tab S4 er ikke bare en alvorlig konkurrent til de resterende tablets på markedet, den er også en insisteren på, at tabletten har eksistensberettigelse fremover.

Den store og klodsede storebror til smartphonen. Sådan var der vist mange, der i først omgang tænkte, da Apple i sin tid lancerede sin iPad. Der gik dog ikke længe før, at salget af tablets boomede, og snart var andre tech-virksomheder også med på tablet-bølgen. Tablettens styrke syntes at være, at den fungerede som en perfekt hybrid mellem en smartphone og en bærbar computer, hvilket smartphone-producenterne selvfølgelig var hurtige til at notere. Næste generation af smart-telefonerne var således lanceret med større skærme end tidligere, og pludselig fremstod tabletten igen som smart-telefonernes lidt klodsede storebror.

Det kunne være en del af forklaringen på februars tal fra IDC (International Data Corporation). De viste nu, at salget af tablets for 13. kvartal i træk var faldende, men allerede i 2014 er spørgsmålet blevet stillet; Var tabletten passé?

Men med Samsungs seneste tablet, Galaxay Tab S4, tager den sydkoreanske IT-virksomhed ikke bare kampen op mod de andre tablet-producenter på markedet, den insisterer også på tablettens fortsatte eksistensberettigelse.

Unikke features og AKG-godkendt lyd

Det understreges i særlig grad i tablettens skærm og dens unikke features med Dolby Atmos og DeX-funktionalitet. Med kombinationen af et tastatur og sidstnævnte Dex-funktionalitet bliver Galaxy Tab S4 nemlig et reelt alternativ til den bærbare computer og dermed den perfekte hybrid mellem mobil og computer.

Dex-funktionaliteten giver dig nemlig mulighed for at skifte fra tablettens Android-grænseflade til en pc-oplevelse. Og er der behov for en større skærm, kan du via DeX oprette forbindelse til en ekstern skærm. På den måde kan tabletten fungere som enten touchpad eller tastatur sammen med S-pennen, der følger med. Galaxy Tab S4 fungerer dermed som en Android-tablet, der potentielt giver dig hele to skærme at arbejde på.

Og når nu vi er ved skærmen, står det også klart, at Samsung har villet insistere på tablettens eksistensberettigelse fremover. Der er tale om en 10,5 tommer stor skærm af typen Super AMOLED, der imponerer med 2.560 x 1.600 pixel. Alt fra dokumenter og magasiner til film og gaming står detaljeret og krystalklart.

I særdeleshed vinder tabletten points på film og gaming-siden, da lydsiden er mindst ligeså gennemført som billedsiden. Sammen med fire højtalere i hvert sit hjørne, skabt i samarbejde med og godkendt af østrigske AKG, leverer tabletten Dolby Atmos-surroundsound.

Galazy Tab S4

Galaxy Tab S4 kommer med den digitale opslagstavle Daily Board, der altid giver nem adgang til fotoalbum, vejr, tid og sted. Med mulighed for 8 forskellige brugerprofiler kan hele familien få glæde af tabletten, mens I slipper for at logge af og på alle mulige tjenester. Tabletten kommer i et smagfuldt design og en AMOLED-skærm, der går næsten helt ud til kanten. Sammen med de 4 højtalere, der er optimeret af AKG og leverer Dolby Atmos-surroundlyd, fremstår serier og film endnu stærkere. Samtidig er det nemt at forbinde tabletten til et Samsung-TV, så I kan spejle tablettens skærm og bruge den som fjernbetjening.produkt.jpg