Ny teknologi kan få dit iPhone-batteri til at vare en hel uge

Ny teknologi kan få dit iPhone-batteri til at vare en hel uge

For mange rækker et smart phone-batteri knap til en dag på farten. Men det problem kan snart være løst for iPhone-ejere.

En britisk virksomhed har nemlig udviklet en teknologi, der kan holde iPhones med strøm i op til en uge uden tilslutning til stikkontakt.

Det skriver avisen The Telegraph, der har besøgt Intelligent Energy, der har skabt en prototype på en iPhone med den ny strømforsyning, og som formodes at samarbejde med Apple, uden at det dog er officielt bekræftet.

Virksomheden har fremstillet en generatorcelle, der er så slank, at den kan klemmes ind under skjoldet på telefonen og tilføre strøm til batteriet ved at forene kvælstof med ilt fra luften.

Ved processen skabes en smule varme og fugt, som skal udledes gennem en ny ventil i telefonen.

Som en yderligere del af gendesignet af telefonen får den et nyt hovedtelefonindgang, hvor man også kan tilslutte et strømstik, når telefonen er ved at være flad efter en uges tid.

Og hvornår kommer du så til at kunne få fingrene i den nye drøm af en strømsikker telefon?

 

”Vi ser sådan på det, at det her kunne ligge et par år ude i fremtiden. Men faktisk handler det bare om, hvor hurtig vores partner er til at trykke på knappen og komme videre med projektet,” udtaler Intelligent Energys finanschef Mark Lawson-Statham – noget kryptisk i forhold til at firmaet har nægtet at svare på, om Apple skulle være involveret.

LÆS OGSÅ: Knægt snubler og slår hul i maleri til 10 millioner

LÆS OGSÅ: Zlatan scroller ikke med mus. Han bruger en løve

LÆS OGSÅ: 7 wearables du faktisk har lyst til at tage på


 

Se, hvad vi ellers skriver om: Teknologi