Hvis du er en af dem, der endnu ikke er styrtet ned i den nærmeste Humac eller elektronikforretning efter den nye iPhone 7+, så kunne det måske friste (eller afskrække) med denne lille, nyttige video.

I videoen herunder udsætter Jerry Rig den matte iPhone 7+ for en række tests. Han ridser skærmen og bagsiden med både nøgler og barberblade, og så sætter han også lige ild til skærmen med en lighter, bare lige så vi kan se, hvad der sker, hvis nu vi i selv skulle få den samme idé.

Fedtede fingre er en saga blot på 7’erens matte overflade, og det samme er en genstridig hjemknap, der har fået et sandkorn i klemme eller andet ragl og krat. Knappen eksisterer nemlig ikke længere. I stedet er den erstattet af et stykke glas, hvor du selv kan vælge, hvor længe, og hvor hårdt du skal trykke, førend displayet lyser.

Nuvel, et udpluk af nye features til side: Hvad kan telefonens overflade egentlig holde til af knubs?

Svaret er, at den kan holde til overraskende meget. Du skal have barberbladet og en hård syl op af skuffen for at gøre rigtig skade på telefonen. Du behøver således ikke være på grådens rand, hvis du i et uopmærksomt øjeblik kommer til at putte din telefon ned i lommen fuld af mønter og nøgler.

Med hensyn til ilden, så går der over seks sekunder, fra du sætter flammen mod skærmen, til der begynder at ske noget. En kulsort plet breder sig over skærmen, men så snart du slukker for ilden, begynder pletten at fortage sig. Skærmen bliver kølig i løbet af få sekunder og virker upåklageligt bagefter til forskel fra de fleste andre smartphones.  

Se hans test her:

En af de største udfordringer for den nye model er angiveligt, at man har fjernet den lille runde port til høretelefoner. Den nye iPhone kommer med trådløse hovedtelefoner, men der hører en adapter med, så du kan bruge almindelige høretelefoner med ledning også.

Og hvis du er en af dem, der foretrækker at bruge dine egne hørebøffer, så kan du få et problem. Ifølge Jerry Rig dør strømporten hurtigere nu, fordi den også skal bruges af både opladeren og adapteren. Levetiden er altså halvt så kort.

Jerry Rigs overordnede konklusion er, at den nyeste telefon fra Apple dynastiet er vældig funktionsdygtig og holder til det meste ubudne selskab i din lomme eller taske. 

LÆS OGSÅ: Her finder du den billigste iPhone

LÆS OGSÅ: Her er hvad vi kan forvente af den nye iPhone 7

LÆS OGSÅ: Ny spillekonsol er på vej: Sony lancerer PlayStation 4 Pro