”This is everything your shitty little life isn’t. In its own fucked up way it’s perfect.”

Læn dig tilbage, tjen en million dollars, slås, kør i nogle hurtige biler og dyrk sex med alle de strippere, du har lyst til. Det er omtrent sådan, dit liv ville være, hvis du var en del af Grand Theft Auto ifølge en af GTA’s hovedpersoner, Trevor med det karakteristiske overskæg og basdybe stemme.

Corridor Digital har lavet en video til YouTube, der viser, hvordan GTA ville se ud gennem et sæt hyperteknologiske virtual reality-briller. En ung mand får leveret en pakke til sin dør, og i den pakke finder han et sæt briller.

Da han tager dem på, bliver han suget ind i PlayStation-spillet og møder snart Trevor spillet af canadiske Steven Ogg, der bliver hans ledsager. Snart finder de en gul sportsvogn, som de indtager byen i.

Der er tale om et gaming headset - det allermest avancerede af sin slags. The Googel Tesela Appel VeRzine VR (GTA VR). Med headsettet er du spillets hovedperson og ser alting gennem hans øjne.

Den fiktive GTA-karakter Trevor er hovedpersonen i den syv minutter lange video, der tager os med ind i det hæsblæsende univers.

Her bliver folk tævet i flæng, mens bilen passerer palmerne i vejkanten, en helikopter styrter ned, og et bilsammenstød eksploderer i horisonten. Altså GTA, som vi kender det. 

En flugt fra fire politibiler løses med dynamit, og da en bygningsarbejder lader duoen vide, at de holder ulovligt parkeret, så pløkker Trevor ham med et maskingevær, mens den unge mand brækker sig af væmmelse. Han kan slet og ret ikke rumme, hvor virkeligt det hele er.

Men der én huskeregel, som også er den vigtigste: ”Everything you see is fake. It’s just complete bullshit,” siger Trevor, mens et fly styrter ned lige bag hovedet på ham. Snart bliver den unge mand med GTA VR-briller skudt, og her er forbløffelsen total.

Se hele videoen herunder.