Milliardfirmaet Apple er ved et uheld kommet til at lække features ved den nye iPhone 8, som endnu ikke er kommet på markedet. Det skriver Wired.co.uk.

Det uheldige læk blev opdaget af iOS-udvikleren Guilherme Rambo. Han så, at Apple havde udgivet firmware (faste programmer på elektroniske enheder) til deres nye HomePod-højtalere, som efter planen først kommer på markedet til december. Han kiggede derfor koden til højtalerne igennem og opdagede, at den røbede mere, end hvad folkene bag Apple havde regnet med.

Af koden fremgik det blandt andet, at den nye iPhone vil være tyndere end sin forgænger, at den ikke vil have en “hjem”-knap, og at den får en ny ansigtsgenkendelsesfeature.

Apple lagde selv koden ud offentligt for et par dage siden, men fandt hurtigt ud af deres bommert og slettede den. Andre, som Guilherme Rambo, var dog hurtigere end Apple og nåede at downloade koden. Siden har han og flere andre offentliggjort deres fund på blandt andet Twitter.

Den nye telefon skulle efter planen blive offentliggjort senere i år, men lanceringen er blevet udskudt til starten af 2018. Dog er den lille forsinkelse måske okay, for med en pris, der ifølge

Forbes kommer til at ligge på cirka 8.800 danske kroner, bliver den nye iPhone den dyreste hidtil - og de fleste vil nok tage glædeligt imod et par måneder ekstra til at spare op.

LÆS OGSÅ: Med ny Tinder-opgradering kan du se, hvem der har swipet til højre på dig

LÆS OGSÅ: Emil hackede et af Danmarks største energiselskaber – så ansatte de ham

LÆS OGSÅ: Mark Zuckerberg forudser, at smartphonen kommer til at dø – her er hans bud på, hvad der følger efter