Jeg har en meget stor svaghed for outdoor. Altså alt hvad der indebærer roadtrips, skove, strande, hiking, bål og det at færdes i naturen. Det er alt for lidt, jeg rent faktisk praktiserer det, men når jeg en gang imellem bevæger mig væk fra min lejlighed, ud af byen og væk fra andre mennesker, oplever jeg altid at jeg trækker vejret lidt mere frit. "IN THE WILD" som Christopher McCandles hvæsede, før han drog afsted mod Alaska.

Jeg tilstår: Det hænger selvfølgelig også lidt sammen med, at man kan få uendeligt meget overdrevet fedt gear og outdoorbeklædning. Bortset fra den klassiske skigarderobe ejer jeg næsten intet udstyr, der kunne holde mig i live i mere end halv time udendørs i skandinavisk sommerklima. Men jeg er ofte fristet af at udskifte alle mine sko og habitjakker med tøj fra The North Face, Arc'Teryx, Salomon og Patagonia. Især sidstnævnte, efter jeg har set deres seneste lookbook.

Patagonia lancerer nemlig en ny underlinje - Patagonia Legacy - som er en nyfortolkning af 10 klassikere fra Patagonias arkiver, der efterhånden strækker sig 40 år tilbage. Patagonia blev grundlagt i Californien af Yvon Chouinard i 1973. Linjen består blandt andet af quiltede pullovers i økologisk bomuld, rygsække, bukser med forstærkning på fronten og selvfølgelig stærke dunjakker. Sammen med lanceringen af Patagonia Legacy følger en lookbook med så appellerende billeder, at jeg er fem minutter fra at rippe en Spejder Sport, stjæle en bil og stikke af.Det er i øvrigt også værd at bemærke dedikationen hos Patagonias faste kunder, som vi tidligere har skrevet om. Patagonia har oprettet en særlig blog til kundernes egne historier om deres favorit-items. Tjek det her.