Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

VM-post: 01.07.2014

VM-post: 01.07.2014

Hello og velkommen til VM-posten. Det kan godt være, at de enkelte lande har festet over deres sejre i ottendedelsfinalerne, men vi andre kan med rette være en smule skuffet over niveauet. Vi må håbe, det rejser sig her til sidst.Midnat møder Belgien som bekendt USA, og der er høje forventninger til deres gyldne generation kan gå videre til kvartfinalen, som er det bedste, landet har præsteret hidtil. Det skete i 1986. Det år havde Belgien ligesom Danmark en unik samling af talenter. Det er bare langt fra altid, at forventningerne bliver indfriet til gode årgange, som lande som Elfenbenskysten, Portugal og selvfølgelig England gennem tiden har måtte sande.

_____________Mens Belgierne har deres talentfulde årgang, så slår ingen amerikanerne, når det gælder om at opbygge hype (som vi tidligere har beskrevet). Sporten er også ved at få sit endelige gennembrud hos især den spansktalende del af befolkningen, den uddannede elite og de unge.
_____________Ved hver slutrunde dukker der nye stjerner. Alan Smith har kåret 10 positive overraskelser.
_____________Engang var alle støvler sorte. Det er de (heldigvis) ikke længere. Se her nogle af de fedeste.
_____________Robbens fald var smukt, hvilket har fået The Telegraph til at se på nogle af de mest ekstreme. De har samlet kåret Ashley Young til den bedste (eller værste), som du kan se her:


_____________

Mange har talt om at Afrika har skuffet (hvilket de har), men også Asien må tage slukøret hjem. ESPN giver her 10 grunde til, at det store og folkerige kontinent ikke gik videre denne gang.
Endnu en gang må vi bare hylde New York Times' dækning af VM. Her er det om psykologien omkring straffespark.
_____________


Lige da vi havde besluttet os om, hvad vi synes om Ronaldo, går han hen og gør noget sympatisk. Sådan kan verden være så irriterende nuancerede.

Vi slutter med denne indstuderede detajle (i hvert fald ifølge Thomas Müller).