FORA 1.jpgEndnu en god stol

Det pibler frem med unge, danske møbelvirksomheder, der tør tænke design, bæredygtighed og produktion på nye måder. En af dem er Fora Projects, der med ekstremt sikker hånd løbende lancerer møbler, som passer ind i hjem, der tør og vil lidt mere.

Et eksempel er spisebordsstolen TR Dining Chair, der er skabt i samarbejde med designer Theresa Rand. Formsproget er på en og samme tid bastant qua egetræsbenenes kantede former og imødekommende med polstret sæde og ryg. Det er en af den slags stole, man gerne vil inviteres til middagsselskab i.

Fora Projects – TR Dining Chair til 6.555 kr. hos foraprojects.com.

ATD_Retail_2022_Alima NDS1_Detail.jpgEn rullende reol med sidevogn, tak

En kombineret barvogn og bogreol – hvad mere kan man ønske sig? Og endda på hjul. Alima er navnet, og den er designet af Note Design Studio for &Tradition. Idéen til vognen blev ligesom mange andre kreative idéer født under pandemien.

En ny virkelighed kaldte på nye hybridprodukter, hvor grænserne mellem hjem og kontor i højere grad end tidligere blev udvisket. Resultatet er en lækker serveringsvogn i rustfrit stål, der også fungerer som sidebord og som let møbleret opbevaringsmøbel. Plads til bøger, magasiner, dekoration – og selvfølgelig et par gode flasker.

&Tradition – Alima Trolley til 6.495 kr. hos andtradition.com.