Sponsoreret af Tivoli

Det er to af fransk gastronomis største navne, der her til sommer holder til i pop-up restauranten à Auguste i Det japanske Tårn, hvor der serveres klassisk fransk gastronomi i den gamle mesterkok Auguste Escoffiers’ ånd.

Auguste Escoffiers ændrede i starten af 1900-tallet organiseringen af restaurantkøkkenet, og hans holdning til mad og måltider blev gennemsyret af målet om forenkling og tilpasning til sæson. Hans kogebog ’Auguste Escoffiers Store Kogeboger stadig en populær udgivelse for folk, der elsker fransk kogekunst.

Den gamle mesterkok er udgangspunktet for, at Yves Le Lay og Nicolas Sale i fællesskab har kastet sig ud i haute cuisine med fokus på klassiske franske dyder såsom sublimt håndværk, millimeterpræcise tilberedninger, eksklusive råvarer og rendyrket velsmag.

mad_samlet.jpg

Menu extravagant

Nogle begivenheder kræver noget helt særligt – en rund fødselsdag, et jubilæum, en bryllupsdag eller blot en sult efter en helt ekstraordinær oplevelse. Det helt særlige får du og dine gæster ved et besøg på à Auguste – men altså kun til og med den 13. august.

Her er kælet for detaljerne og udelukkende brugt råvarer af høj kvalitet i de henholdsvis fem frokostserveringer og syv aftenserveringer, restauranten byder på. Nogle af retterne er Nicolas Sales signaturretter fra det legendariske Ritz Hotel i Paris, andre er fremtryllet af de to kokke i fællesskab særligt til Tivolis gæster.

Du kan naturligvis tilkøbe en vinmenu, der er tilpasset serveringerne.

Se frokost- og aftenmenuen her

Bon appétit

Mesterkokkene bag à Auguste

Nicolas-Sale_614.jpgNicolas Sale er tidligere køkkenchef på Ritz Hotel i Paris og præsident for den internationale Escoffier-forening; Disciples Escoffier International. Foreningen arbejder for at fremme finere fransk kogekunst og mesterkokken Auguste Escoffiers’ principper.

Gennem sin karriere er Nicolas Sale blevet tildelt hele ni Michelinstjerner. 

Yves-le-Lay_614.jpg

Yves Le Lay har siden læretiden på den ikoniske L’Education Nationale været langt omkring; Domaine de Châteauvieux i Genève, Restaurant Herman, Falsled Kro, Søllerød Kro og Nærvær.

I 2019 åbnede han à terre – den anmelderroste moderne franske restaurant beliggende i København.

Kunst på tallerkenen

Kunst_614.jpg

Serveringerne tager dig på en fantastisk rejse gennem den franske kogekunst fra delikate amuses bouche over jomfruhummer med Platinum caviar til stegt due og Auguste Escoffiers’ signaturdessert: Peach Melba. Alt sammen serveret som smagfulde kunstværker, hvor enkelhed og velsmag går op i en højere enhed.

Se hele menuen, og bestil bord her