Restauranter

19. april

Månedens restaurant: Restaurant Trio i Axel Towers

Trio, tredje udspil fra makkerparret Christian Aarø og Søren Selin, der i forvejen har to Michelin-stjerner og en gourmetbistro på samvittigheden. Med den bedste udsigt i Indre By har de med Trio lagt sig midt mellem de to øvrige restauranter i porteføljen, og nu er det inklusive ét stk. skybar.

12. april

8 steder, hvor man spiser godt alene

Man kan være blevet brændt af, man kan være alene i byen, fordi omstændighederne gør det, eller man kan være ude alene, fordi man simpelthen har lyst og godt kan li’ at spise i eget selskab. Til gengæld kan man føle, at man sidder lidt og ’blafrer’ og skiller sig ud, når man sidder alene ved et bord i en restaurant, man kan føle sig lige lovlig eksponeret. Og man kan såmænd også opleve restauranter, der er knap så begejstret i forhold til at skulle ’spilde’ et bord på bare én. Men flere og flere restauranter har taget spisebaren til sig, så hermed et bud på otte steder rundt om i landet, hvor man sidder godt alene. Og måske møder man nogen, der også sidder alene?

09. maj

Smørrebrød

Guide: 8 af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter

Smørrebrød er en dansk frokostklassiker, men klassisk smørrebrød er ikke, hvad det har været ... det har nemlig aldrig været bedre. gastro guider dig hen til otte af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter – fra helt klassiske over nyklassiske og til de nynordiske.