Restauranter

28. maj

5 ting, du skal opleve i Lissabon

Hvor skal du spise den friskeste fisk? Hvor skal du nyde din vinho verde? Og hvilket kvarters stejle gader skal du slentre rundt i? Teis Jeppe Gørtz guider dig til charmerende Lissabon, der er mere end stønnende sporvogne og spruttende sardiner.

07. maj

Restaurantanmeldelse: Noma 2.0 er verdensklasse

Årets mest ventede restaurantåbning er en realitet. I midten af februar genåbnede Noma i nye lokaler på Refshaleøen med en menu, som frem til juni vil fokusere udelukkende på fisk og skaldyr. Vi hoppede i for at se, om Noma 2.0 har været ventetiden værd, og vi fandt et køkken, der kunne gå på vandet. Intet mindre!

19. april

Månedens restaurant: Restaurant Trio i Axel Towers

Trio, tredje udspil fra makkerparret Christian Aarø og Søren Selin, der i forvejen har to Michelin-stjerner og en gourmetbistro på samvittigheden. Med den bedste udsigt i Indre By har de med Trio lagt sig midt mellem de to øvrige restauranter i porteføljen, og nu er det inklusive ét stk. skybar.

12. april

8 steder, hvor man spiser godt alene

Man kan være blevet brændt af, man kan være alene i byen, fordi omstændighederne gør det, eller man kan være ude alene, fordi man simpelthen har lyst og godt kan li’ at spise i eget selskab. Til gengæld kan man føle, at man sidder lidt og ’blafrer’ og skiller sig ud, når man sidder alene ved et bord i en restaurant, man kan føle sig lige lovlig eksponeret. Og man kan såmænd også opleve restauranter, der er knap så begejstret i forhold til at skulle ’spilde’ et bord på bare én. Men flere og flere restauranter har taget spisebaren til sig, så hermed et bud på otte steder rundt om i landet, hvor man sidder godt alene. Og måske møder man nogen, der også sidder alene?