Det gik ellers lige så godt for Claus Meyer, da uheldet ramte ham.

I november sidste år fik hans restaurant Agern en stjerne i Michelin-guiden efter bare at have været åben i et halvt års tid.

Men bare nogle måneder senere, måtte han lukke restauranten på ubestemt tid, da en alvorlig vandskade i marts måned i år ramte restauranten, der ligger i Grand Central Terminal midt på Manhattan i New York.

Nu er restauranten så, efter tre måneders ombygning, ved at være flyveklar igen. Agern genåbner nemlig 19. juli, står der i en pressemeddelelse fra restauranten.

”Vi har bygget nye gulve og lofter og vi er begejstrede over igen at kunne servere køkkenchef Gunnars (islandske Gunnar Gislason, red.) lækre nordiske mad, vellavede amerikanske vine og en tiltrængt cocktail (eller to!),” skriver holdet bag Agern.

På restaurantens hjemmeside kan du følge med i den nye menu, der blandt andet byder på bøftatar med hjertesalat, kærnemælk og rugbrødscroutoner og hel grillet helleflynder med kvan, tomat og tangarten søl.

LÆS OGSÅ: Barchef: Der skal tequila i din drink til sommer

LÆS OGSÅ: Stor Aarhus-guide: 26 steder du skal spise, drikke og feste

LÆS OGSÅ: Sejt kød, varm vin og uforskammet betjening: Hvornår skal du klage på restauranten?