Den sølvgrå Peugeot 307 fra 1997 rasler forbi byskiltet til Aalborg, der markerer starten på 12 timer i pizzaens tegn.
Sticchi’s er første stop på odysséen og eneste stop i Nordens Paris, der forhåbentlig skal vise sig at være Nordens Rom. Eller Napoli? Ved siden af døren til Sticchi’s hænger et ovalt skilt, hvorpå der står ’Pizza Napoletana STG’, som angiver, at stedet tilskriver sig den oprindelige, officielle og til tider lidt sektagtige napolitanske UNESCO-beskyttede pizzaopskrift. Det betyder, at der er meget strenge regler for, hvilket mel, hvilke tomater og sågar hvilken ovn de må bruge.
Det første, man ser indenfor, er en nærmest religiøs opsætning, hvor et printet A4-ark med et billede af Diego Maradona hænger på et spejl blandt stearinlys og små italienske figurer. Resten af stedet er plastret til med italienske flag, UNESCO-skilte og falmede postkort.
Vi bestiller en Capricciosa. Den med champignonerne.
Foruden at være medindehaver af frisørsalonen Henri er Wilhelm Østergaard podcastvært og står bl.a. bag ’I stolen hos Henri’, ’Pattaya Cowboys’ og ’Fængsel’. I sidstnævnte forsøger han at opklare, hvordan fængs…
Han er eksstatsminister, enkemand og arbejdsnarkoman. Og så har han lige fortalt hele Danmark om sin største sorg: tabet af datteren Signe, der som 24-årig tog sit eget liv, kort efter hendes far havde nået mag…