Få kvalitetskød leveret til døren
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Meatmarket, MrBeef.dk, Slagter Theilgaard, The Meat Club & Steak-Out.dk

Få kvalitetskød leveret til døren

Selv om mange forbrugere har indført kødfrie dage i klimaets navn, så kommer vi ikke udenom, at en god bøf er noget af det bedste, der findes.

Men hvordan sikrer vi os, at kvaliteten er i top. Der er nemlig stor kvalitetsforskel i det kød, der købes i dag. Det meste af det oksekød, der sælges i dagligvarebutikkerne, stammer oftest fra malkekvæg.

Malkekvæg bliver avlet til at producere mælk, og derfor er smagen og strukturen i dette kød mindre væsentligt. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, om man køber okse- og kalvekød fra ”almindeligt” kvæg eller fra rigtigt kødkvæg.

Vi har samlet fem fantastiske slagtere, som alle deler glæden ved en rigtig bøf og tilmed leverer den lige til din dør.

Velbekomme!

Kød fra verdens førende producenterMrbeef_tomahawk-steak.jpgGår du all-in på den perfekte middag, så er det næsten et must, at du serverer en saftig ribeye bøf af ægte Wagyu, Cote de Boeuf eller måske en mør Teres Major fra kornfodret kødkvæg.

Hos MrBeef.dk er du garanteret det bedste kød fra nogle af verdens førende producenter. Her kan vi bl.a. nævne Greater Omaha og Creekstone Farms i USA, Darling Downs i Australien, canadisk Wild Rose, eller måske er du mere til Dansk krogmodnet luksus kød – du bestemmer!

Klik ind på MrBeef.dk og lad dig inspirere af Danmarks bedste kødudvalg.

Danmarks største udvalg af premium kødvarertomahawk-kvadrat.jpgHvad får man når man tager:

  • En udlært SLAGTER, der samtidig er en af Danmarks største kødimportører
  • En speditør
  • To købmænd

Og de tilfældigvis ALLE er helt tosset med godt kød....

Så får man Steak-out.dk. En familiedrevet virksomhed, der er den private forbrugers adgang til Danmarks STØRSTE udvalg af premium-kødvarer. Vi har været gennem adskillige leverandører for at finde det bedste af det bedste. Vi mener nemlig ikke, at det kun skal være top-restauranter forundt at servere førsteklasses kød.

Du kan shoppe gourmetkød på Steak-out.dk, hvor og hvornår det passer dig. Du kan få leveret 4 gange ugentligt: tirsdage, onsdage, torsdage og fredage. Du kan altid se de næstkommende, åbne leveringer ved kassen. Vælg den, der passer dig bedst.

Få den ægte kødsmag fra pampassen
Meat-Market---meat-market.jpgMeatmarket tilbyder mange forskellige udskæringer af lækkert oksekød, kalvekød, Iberico svinekød, lammekød og fjerkræ.

Smagen i vores specielt udvalgte kød afspejler det naturlige miljø dyrene lever i.

Kvæg i New Zealand bevæger sig frit rundt, og det græs de spiser har taget smag fra havgusen. I Argentina går dyrene frit omkring på pampassen og tager smag efter det næringsrige græs.

Vi har altid et bredt udvalg af specialiteter og andre lækkerier, så du har ALT, du skal bruge til den perfekte middag, fest eller selskab samlet på ét sted.

Vi er højtkvalificeret, nærværende og har mere end 40 års erfaring indenfor fødevarebranchen.

Rigtig kød solgt fra en en rigtig slagter - hjemme i din stueslagterTheilgaard_billede_artikel.jpgSlagter Theilgaard er en af Danmarks ældste familieejede slagtere med butikker spredt ud i hele landet.

Hvor vi har gjort forskellen? Vi er fulgt med tiden, og det betyder, at vi i dag, som de eneste på markedet, har lagt hele vores butikssortiment på nettet. Det betyder, at du fx kan bestille 2 sydamerikanske bøffer, 4 BBQ-ben, en kartoffelspegepølse og en svinemørbrad i hvidløgsmarinade. Du behøver ikke købe en hel oksefilet på 4 kilo, men du kan shoppe, som var du i en af vores butikker”, siger slagtermester Viggo Theilgaard.

Alt kød skæres af en slagter hos din lokale Slagter Theilgaard, uanset om du vælger levering eller afhentning.

Det er din sikkerhed for kvalitet.

Kvalitetskød til kostpris
the_meat_club.jpgFor et år siden begyndte rejsen for The Meat Club. Grundlæggerne Michael Vinther og Søren Mernild, der har en fortid i cateringbranchen, fik en ide.

Lækkert kød skulle være allemandseje - og ikke kun forbeholdt restauranter og cateringfirmaer. Et mismatch mellem kvalitet og pris hos især supermarkeder gør, at danskerne betaler alt for meget for deres kød.  

Dermed stod The Meat Clubs koncept klart - kvalitetskød til kostpris.

Et klik og du kan blive medlem af Danmarks første fordelsklub for kødelskere.

Konceptet gør firmaet til den billigste udbyder af kvalitetskød på markedet.

Skal du være medlem af klubben?

Se, hvad vi ellers skriver om: Mad, Hovedret og Opskrifter