Jagtsæsonen er over os, og i den anledning præsenterer Gasoline Grill en saftig nyhed: Nu kan man nyde en sandwich med dansk fasankød, der er udviklet af den tostjernede michelinrestaurant Kong Hans’ køkkenchef Mark Lundgaard. Opfindelsen kalder de ”fasandwich” (…), og den kan købes hos Gasoline Grill på Broens Gadekøkken i alle weekender resten af jagtsæsonen.

“Jeg har længe drømt om at slå et slag for vildt og gøre det mere tilgængeligt for danskerne. Mange forbinder vildt – og især fasan – med en tør og kedelig oplevelse, men sådan behøver det ikke at være. Jeg er selv en passioneret jæger og jeg ved, at der er så meget vildt kød tilgængeligt i sæsonen, og det skal vi lære at spise. Med vores Fasandwich vil jeg gerne vise, at fasan kan være både velsmagende og saftigt – og den kan forhåbentlig inspirere folk til at sætte mere vildt på menuen derhjemme,” fortæller køkkenchef Mark Lundgaard.

Gasoline.jpg

Hos Gasoline Grill, der ellers er duperede for deres mere jordnære cheeseburger, glæder man sig over michelinstjernedrysset:

"Jeg er meget glad for samarbejdet, og det ligger rigtig godt i snor med det, vi dagligt arbejder for hos Gasoline Grill. Vi bruger jo noget så velkendt som burgeren til en fortælling om økologi, råvarer og mad af høj kvalitet. At vi, med hjælp fra Kong Hans og Mark, kan servere noget så sæsonnært som vildt hos Gasoline Grill, gør mig virkelig stolt,” siger Klaus Wittrup, der ejer Gasoline Grill.

Fasansandwichen koster 85 kroner og serveres fredag til søndag på Strandgade 95 i København fra klokken 12 til 20 – eller indtil, den er udsolgt.

Fasandwich.jpg