Gin og tonic: 3 opskrifter på lækre varianter af klassikeren
Foto: Mathias Strømfeldt

Gin og tonic: Her er tre forskellige måder du kan lave den populære klassiker

Gin og tonic er en evergreen i baren og heldigvis findes der et hav af forskellige variationer. Her er tre bud fra bartenderen Daniel Dam, der er vært i vores videoserie Fredagsbaren.

clock 2 minutter
printer Print
plate 1

Den klassiske Gin & Tonic

  • 1 del Tanqueray gin
  • 2-3 Sweppes Indian Tonic
  • Masser af is
  • Lime

Den bitre Gin & Tonic

  • 1 del Geranium gin
  • 2-3 Fentimans Tonic
  • Masser af is
  • Enebær
  • Grape

Den friske Gin & Tonic

  • 1 del Elephant gin
  • 2-3 Fever-Tree Tonic
  • Masser af is
  • Grøn æble
  • Frisk timian

Sådan gør du

Den klassiske

Sådan gør du:

  1. Fyld et glas med is. Hæld ginen i. Rør rundt med en cocktailske.
  2. Hæld tonic i glasset.
  3. Top med en skive lime.

Den bitre

Sådan gør du:

  1. Fyld et glas med is. Hæld ginen i. Rør rundt med en cocktailske. 
  2. Hæld tonic i glasset.
  3. Top med enebær og en stor skive grape

Den friske

Sådan gør du:

  1. Fyld et glas med is. Hæld ginen i. Rør rundt med en cocktailske.
  2. Hæld tonic i glasset.
  3. Top med et par skiver æble og frisk timian

Se vores nyeste afsnit af Fredagsbaren, hvor bartenderen Daniel Dam og Mikkel Albrechtsen fra Rusty Jigger laver gin og tonics:

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks, Cocktail og Bar