Foto: Mathias Strømfeldt

Gin og tonic: Her er tre forskellige måder du kan lave den populære klassiker

Gin og tonic er en evergreen i baren og heldigvis findes der et hav af forskellige variationer. Her er tre bud fra bartenderen Daniel Dam, der er vært i vores videoserie Fredagsbaren.

Den klassiske

Det skal der i:

1 del Tanqueray gin
2-3 Sweppes Indian Tonic
Masser af is
Lime

Sådan gør du:

1. Fyld et glas med is. Hæld ginen i. Rør rundt med en cocktailske.
2. Hæld tonic i glasset.
3. Top med en skive lime.

Den bitre

Det skal der i:

1 del Geranium gin
2-3 Fentimans Tonic
Masser af is
Enebær
Grape

Sådan gør du:

1. Fyld et glas med is. Hæld ginen i. Rør rundt med en cocktailske.
2. Hæld tonic i glasset.
3. Top med enebær og en stor skive grape

Den friske

Det skal der i:

1 del Elephant gin
2-3 Fever-Tree Tonic
Masser af is
Grøn æble
Frisk timian

Sådan gør du:

1. Fyld et glas med is. Hæld ginen i. Rør rundt med en cocktailske.
2. Hæld tonic i glasset.
3. Top med et par skiver æble og frisk timian

Se vores nyeste afsnit af Fredagsbaren, hvor bartenderen Daniel Dam og Mikkel Albrechtsen fra Rusty Jigger laver gin og tonics:

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Drinks, Cocktail og Bar