
Her er alt, du skal vide om cider
Hvis du kun har prøvet Somersby eller Rekorderlig, så glem alt det, du troede, du vidste om cider. Kristoffer Pind Levison og Paw Wöhlk fra Ciderrevolution hjælper dig med at navigere i det rigtige ciders univers.

sound
Lyt med Euroman
Her er alt, du skal vide om cider
Lyt til denne artikel med Euroman.
Klik her for at læse mere.
video
I Danmark gælder reglen, at der skal være minimum 15 procent gæret most i en drik, for at man må kalde det en cider. Resten kan bestå af koncentrat, tilsætningsstoffer, alkohol, vand. Vil man derimod kalde noget en cidre i Frankrig, skal den bestå af 100 procent gæret æblemost.
”Det er underligt, at vi har en så lav barre for cider i Danmark, når det ikke er sådan i hele verden,” siger Paw Wöhlk.
Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her

Opret dig gratis her