Det har altid været maden, der har været det fælles omdrejningspunkt i deres liv, siden de mødtes i KDY (Kongelig Dansk Yachtklub i Tuborg Havn, red.) i 2011, hvor Thomas Wetle Andersen som den ældste ansatte med egen bil kørte Kamilla Kristensen som den yngste hjem, og det har holdt ved lige siden. De er nu fælles om deres egen fantastiske restaurant VesterØl, som de lige fra begyndelsen af har ønsket skulle være et hjemligt og rummeligt sted, der ikke måtte være for pompøst. Der skulle være plads til forskellige typer af mennesker, bare de holder af god mad og god vin og husker at sige tak for mad.
Her er restauranten, hvor det er sværere at få bord end på Noma og Alchemist
Sejler man fra Frederikshavn i halvanden times tid med kurs sydøst, støder man på en lille ø. Den lille ø i Kattegat er helt unik i sig selv, men på den lille ø befinder sig også en restaurant, der er helt unik. VesterØl hedder restauranten. Ikke fordi der er tale om en ølrestaurant, men fordi restauranten ligger på vestsiden af øen Læsø.
Af: Helle Brønnum Carlsen